Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Benim arabada Radyo hani Lake gibi birşey orayı ve aracın geri kalan iç kısımlarını ney ile silmemi önerirsiniz bana eğer bildiğiniz varsa nerden alabileceğimi yada linkini ve fiyatını paylaşabilirseniz çok teşekkürler tahminim radyonun orayı ve ekranları aynı şeyle geri kalan bölümleri başka şeyle silmem gerekir diye düşünüyorum belki ekranları falanda herhalde başka bezle yapıcaz.Yüzeylerinde resmini koydum bakıp söylerseniz :) artık

img2011110900067.jpgimg2011110900066.jpgimg2011110900061.jpgimg2011110900059.jpgimg2011110900057.jpgimg2011110900056.jpg

• Yanıt 49
  • Görüntüleme 13,8k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Gözlük Cam'ı sileceği ile kaliteli olanlar ile Çizmeyecek bez olsun , mikrofiber veyahut yukarda yazdığım

• Sakınan göze çöp batar, demedi demeyin, temizliği de abartmayın, kir boyayı korur

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Kaliteli yerlere gidip Şampuan ve süngeri ben veriyorum adam yıkıyor .. Boyle yapın eğer titizseniz --- iPhone Yolladı ---

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Klima ekranıda dahil bide göstergeyi falan neyle siliyimm :) aracı yarın teslim alıyorum oleyyy :zha:

Yanıtlama zamanı:

sizin aracınız mı bu?Benim bildiğim tit x lerde oto park vardı.. :)

Sorunuza gelince piano plack yüzeyleri bilmiyorum ama diğer kısımları mikrofiber bezle silebilirsiniz...Gayet temiz tutar..

Not: Piano Black yerine piano plack yazmışım..Yanlış yazmışım çok komik olmuş.. :D:zha: Kusura bakmayın.. :D

Hasan K. tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

hayır benim değil bu ben daha teslim almadım yarın alıcam bu showroomda duran grand c-max benimki 5 kapı en fullü herşey var :)

Yanıtlama zamanı:

Gözlük Cam'ı sileceği ile :D:) kaliteli olanlar ile

Çizmeyecek bez olsun , mikrofiber veyahut yukarda yazdığım :D

yakup abi o dediğinden bende 3 mü 5 mi bayağı bir var.. :D:zha: Tanesi 15 den kargo ücreti sizin üzerinize yollayayım isterseniz.. :D:zha:

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

piano black işte radyonun etrafı lakemidir piano black midir parlak plastik midir anlamadım :):zha:

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Mikrofiber bezin en kalitelisini nerden alabilirim bide iç koruma yaptursammı içi her yeri :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

yok yok bende var

Yanıtlama zamanı:

piano black işte radyonun etrafı lakemidir piano black midir parlak plastik midir anlamadım :):zha:

benim bildiğim piano black parlak plastikti..Değişik birşeyden mi yaptılar yoksam.. :D

Yanıtlama zamanı:

Mikrofiber bezin en kalitelisini nerden alabilirim bide iç koruma yaptursammı içi her yeri :)

iç koruma yasaklandı kanserojen madde varmış galiba...

Mikrofiber bezi ise kaliteli felan pek farketmez bimde satılıyor oradan bile alabilirsiniz.. :zha:

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

işte bende tam tahmin edemediğim için :) mikrofiber bezi en iyisini nerden alıyım ne marka alıyım fiyat bide iç koruma yapılır mı ? nerede nasıl ne kadara hangi kalitede ne markayaa ????

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

tamam o zaman ben herhalde 3M alırım bezii nerden alıyım 3m i ??

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.