Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 201114 yıl comment_31555 Benim arabada Radyo hani Lake gibi birşey orayı ve aracın geri kalan iç kısımlarını ney ile silmemi önerirsiniz bana eğer bildiğiniz varsa nerden alabileceğimi yada linkini ve fiyatını paylaşabilirseniz çok teşekkürler tahminim radyonun orayı ve ekranları aynı şeyle geri kalan bölümleri başka şeyle silmem gerekir diye düşünüyorum belki ekranları falanda herhalde başka bezle yapıcaz.Yüzeylerinde resmini koydum bakıp söylerseniz artık Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 201114 yıl comment_31557 Gözlük Cam'ı sileceği ile kaliteli olanlar ile Çizmeyecek bez olsun , mikrofiber veyahut yukarda yazdığım Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 201114 yıl Yazar comment_31558 Klima ekranıda dahil bide göstergeyi falan neyle siliyimm aracı yarın teslim alıyorum oleyyy Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 201114 yıl comment_31561 sizin aracınız mı bu?Benim bildiğim tit x lerde oto park vardı.. Sorunuza gelince piano plack yüzeyleri bilmiyorum ama diğer kısımları mikrofiber bezle silebilirsiniz...Gayet temiz tutar.. Not: Piano Black yerine piano plack yazmışım..Yanlış yazmışım çok komik olmuş.. Kusura bakmayın.. Kasım 20, 201114 yıl Hasan K. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 201114 yıl Yazar comment_31562 hayır benim değil bu ben daha teslim almadım yarın alıcam bu showroomda duran grand c-max benimki 5 kapı en fullü herşey var Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 201114 yıl comment_31563 Gözlük Cam'ı sileceği ile kaliteli olanlar ile Çizmeyecek bez olsun , mikrofiber veyahut yukarda yazdığım yakup abi o dediğinden bende 3 mü 5 mi bayağı bir var.. Tanesi 15 den kargo ücreti sizin üzerinize yollayayım isterseniz.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 201114 yıl Yazar comment_31564 piano black işte radyonun etrafı lakemidir piano black midir parlak plastik midir anlamadım Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 201114 yıl Yazar comment_31565 Mikrofiber bezin en kalitelisini nerden alabilirim bide iç koruma yaptursammı içi her yeri Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 201114 yıl comment_31566 Park Paketi X paketden ayrıldı.. Ama bayiiler x ile getirtiyorlar genelde..Eğer ki Park istemeyen olursa biraz bekleyip park paketsiz alabiliyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 201114 yıl comment_31568 piano black işte radyonun etrafı lakemidir piano black midir parlak plastik midir anlamadım benim bildiğim piano black parlak plastikti..Değişik birşeyden mi yaptılar yoksam.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 201114 yıl comment_31569 Mikrofiber bezin en kalitelisini nerden alabilirim bide iç koruma yaptursammı içi her yeri iç koruma yasaklandı kanserojen madde varmış galiba... Mikrofiber bezi ise kaliteli felan pek farketmez bimde satılıyor oradan bile alabilirsiniz.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 201114 yıl Yazar comment_31570 işte bende tam tahmin edemediğim için mikrofiber bezi en iyisini nerden alıyım ne marka alıyım fiyat bide iç koruma yapılır mı ? nerede nasıl ne kadara hangi kalitede ne markayaa ???? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 201114 yıl Yazar comment_31573 tamam o zaman ben herhalde 3M alırım bezii nerden alıyım 3m i ?? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın