Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 201511 yıl comment_314635 Araç çoğu zaman kapı önünde beklemede olduğu için aklıma takılan bi soru var araç uzun sureli park halindeyken LPG tanktan uçar mi kendi kendine gazın bitmesi söz konusu olur mu acaba Ağustos 6, 201511 yıl Rıdvan Kargın tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 201511 yıl comment_314636 Araç çoğu zaman kapı önünde beklemede olduğu için aklıma takılan bi soru var araç uzun sureli park halindeyken LPG tanktan uçar mi kendi kendine gazın bitmesbitmesi söz konusu olur mu acaba Gaz azalması olur ama bunu hemen anlarsınız zaten kokudan .Lpg azalıyorsa kaçak kontrolü yaptırın derim ben.Azalması normal değil.Tehlikeli bir durum oluşmadan bence kontrol ettirin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 201511 yıl Yazar comment_314643 Kontrol ettirdim dün ama aklima takıldı yine azaldı gibi geldi gaz göstergesi ayarindanda olabilir dedi 50 TL gaz aldm 50km yaptım daha 2 dise düştü hemen normalde zaten 70 e falan tam doluyo ayar yaptı bakalım gorecez Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 201511 yıl comment_314651 Kontrol ettirdim dün ama aklima takıldı yine azaldı gibi geldi gaz göstergesi ayarindanda olabilir dedi 50 TL gaz aldm 50km yaptım daha 2 dise düştü hemen normalde zaten 70 e falan tam doluyo ayar yaptı bakalım gorecez Ayardan sonra düzelmezse şamandırada da sorun olabilir. Eski aracım 100 km de kırmızıya düşüyordu, kırmızıda 250 km gidiyordu. Şamandıra ayarı bozuk ama sorun yaratmaz demişlerdi, öyle kullandım o yüzden. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 201511 yıl comment_314676 lpg göstergesine fazla güvenme hep farlı gösterir. ben her fullediğimde km yi sıfırlarım,250-300 km sonra tekrar fullerim Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın