Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 201511 yıl comment_313119 Herkese merhabalar. Benim sorunum çektiğim cd de şarkı isimlerinin gözükmemesi. Şarkılar parça 1, parça 2... Şeklinde gözüküyor. Bu arada cd track değil mp3. Bunun bir ayarı var mı? ikinci sorum ise istediğim şarkıyı nasıl kolay yoldan açabilirim. Yani tüm şarkıların olduğu liste var ama araç kullanırken dokunmatik ekrandan çubuğu kaydırarak şarkı aramak mümkün olmuyor. Mesela eski arabamda, şarkılar ekranda alt alta çıkardı, düğmeyi çevirerk şarkılar arasında geçiş yapar istediğimi açardım. Focusta direksiyondan tek tek şarkı aramak durumunda kalıyorum. Temmuz 16, 201511 yıl Abdullah N. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 201511 yıl Solution comment_313294 MP3 dosyasına bilgisayarda sağ tuşla tıklayıp, özellikler/detaylar kısmında "başlık" kısmını kontrol edin. Varsayalan olarak buradaki bilgiler yazılır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 201511 yıl Yazar comment_313297 Teşekkür ederim. En kısa zamanda deneyeceğim Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın