Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Abdullah N.

Üye
  • Toplam İleti

    8
  • Katılım

  • Son ziyaret

Abdullah N. tarafından yazılan her şey

  1. Benim farda geldi ancak servis orjinal olmadığı için takmam diyor. Ne yapabilirim
  2. Ama far iki parçalı olduğu için stop lambası sabit tarafta, geri vites lambası ise bagaj kapağındaki bölümde kalıyor.
  3. Geri vites lambası için led ampul aldım ama bagajdaki kaplamayı bir türlü sökemedim. Vidalar boşa dönüyor ampule ulaşamıyorum. Park lambası olsun ayna altı olsun tek tek değiştirdim ama bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Aldığım ampulde bu: https://m.aliexpress.com/item/32369145587.html?aff_click_id=a8d7194fcaa7493581f48717aecb0e9f-1471793126330-05222-UneMJZVf&aff_platform=y
  4. öncelikle hayırlı olsun çok yakışmış. Peki servis orijinal ürün olmadığı için takarken sorun çıkardı mı?
  5. teşekkür ederim tekrar deneyeyim
  6. Öncelikle herkese selamlar. Elimde 2 adet hafıza kartı var, ikisi de bilgisayarda çalışıyor, fakat araca takınca kart bulunamadı diyor. Konu hakkında bilgisi olanlar aydınlatırsa memnun olurum.
  7. Teşekkür ederim. En kısa zamanda deneyeceğim
  8. Herkese merhabalar. Benim sorunum çektiğim cd de şarkı isimlerinin gözükmemesi. Şarkılar parça 1, parça 2... Şeklinde gözüküyor. Bu arada cd track değil mp3. Bunun bir ayarı var mı? ikinci sorum ise istediğim şarkıyı nasıl kolay yoldan açabilirim. Yani tüm şarkıların olduğu liste var ama araç kullanırken dokunmatik ekrandan çubuğu kaydırarak şarkı aramak mümkün olmuyor. Mesela eski arabamda, şarkılar ekranda alt alta çıkardı, düğmeyi çevirerk şarkılar arasında geçiş yapar istediğimi açardım. Focusta direksiyondan tek tek şarkı aramak durumunda kalıyorum.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.