Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 201511 yıl comment_312341 arkadaşlar hayırlı sabahlar cuma günü aracımın trigerini değiştirdim ve değiştirirken sente ayarını bozdular ve araba 120 km bağıra bağıra zar zor geçti sonrasında ayarını yapıp teslim ettiler bana ayrıca bujilerini de değiştirdim şimdi herhangi bir sorun ses gözükmüyor hızlanması da gayet normal ancak şöyle bir sorun gördüm eskiden araç vites değiştirirken ileri doğru birkaç saniyede olsa fırlama yapıyordu gaza basmadan şimdi bundan eser yok sizce neden olabilir Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 201511 yıl comment_316203 @Fatih S. Bey çözüme ulaşabildiniz mi ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 201511 yıl Yazar Solution comment_316205 a.selam yakup bey yaptılar hatta gidip ford servisine de gösterdim sıkıntı yok dedi psikolojik midir anlamadım ama eminim fırlıyordu ileriye şimdi yapmıyor.Ama 5 yıldır kullanıyorum focus'u eminim bundan,şimdilik ne son hız da nede ivmelenmede sıkıntı yok. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 201510 yıl comment_331479 Herkese merhaba; Başka konu açmadan burdan devam edeyim dedim. Aracım 2010 tdci tit focus 71000km de 2 hafta önce Eskişehirde özel ford sevislerinden birinde triger değişimi yaptırdım aynı anda devirdaim su pompasını da değiştirelim dediler tamam dedim. Eskişehir için fiyatları da paylaşayım. Sonrasında oluşan sıkıntıları yazarım. Triger kayış kiti___180 Motor yağı 4lt 5/30(castrol)__100 Yağ filtresi___10 Hava filtresi__40 Polen filtresi__15 Karter tapası__5 Devirdaim su pompası__140 Alternatör kayışı__40 Alternatör kayış rulmanı__30 Servis işçiliği__300 Geçtiğimiz perşembe cam suyu doldurmak için kaputu açtığımda motor suyunun kalmadığını gördüm. Aradım servisi getir bakalım dediler. Herhangi bi delik yada kaçak bulamadıklarını söylediler. Su tamamlanmış antifriz konulduğunu herşey tamam dediler. Pazar gününe kadar herşey normaldi. Pazar akşamı motor arıza ışığı yandı. Dün akşam da aynı servise götürdüm. 4 ayrı hata mesajı çıktı. *eksantrik mil sensör *debriyaj sensör *dpf aralıklı *kızdırma buji arızaları (* yazdıklarım eksik yada yanlış olabilir kusura bakmayın hatırlayabildiklerim) Bugün için o uyarıları silip teste sokacaklarını ve ona göre bana haber vereceklerini söylediler. Şimdi aklıma gelen bi kaç soru var sizlere danışmak istediğim -triger değişim sonrası motor suyu konulmamış olabilir mi? (hararet ibresinde değişiklik olmadı) -triger değişimi ve devirdaim su pompası değişimi sırasındaki bi aksaklık (sente atlaması..) Bu sıkıntılardan birine sebep olabilir mi? Teşekkürler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 201510 yıl comment_331487 @Ahmet Serdar U. Triger değişiminden sonra azda olsa çekişte kayıp ve yakıtda artış yaşadınız mı? Veya titreşimde artış. Tdci motorlar 1-2 diş sente kaçıklığını absorbe edebiliyor.Triger değişiminden sonra aynı şikayetleri sente kaçıklığından okudum-duydum. Muhtemelen sizin aracın sentesi kaçık. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 201510 yıl comment_331489 sente ayarı tektir bir iki diş atlama bariz belirgin sürüş tepkilerini değiştirir kaldıki sente tutmadığı zaman aracın zamanla yakıtla karışan suyun eksiltmesine neden olabilir motorunuz sarsıntılı çalışıyorsa ve araç homurdanarak çalışıyorsa gidin mutlaka sentesini fordu bilen bir yerde düzeltin motor yan triger kapağı açıldığında aracınızın egzantrik dişlisinde sentenin işaretleri mevcuttur. ancak bilmeyen biri bu ayarı kaçırabilir. @Ahmet Serdar U. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 201510 yıl comment_331492 Herhangi bir çekişde değişiklik yaşamamıştım pazar gününe kadar normaldi. Pazar akşam motor arıza lambası yandıktan sonra baya bi çekişde azalma oldu. (turbo devreye girmiyomuş gibiydi sanki). Az önce aradılar servisten kızdırma bujileri arızalıymış. Onları değiştirmişler sıkıntı kalmadı diye söylendi. İlçede çalıştığımdan aksam alabileceğim arabayı. Gelişmeleri burdan yazarım. İlginiz için tekrar teşekkürler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 201510 yıl comment_331497 motor kendini arıza ışıkları yandığı için korumaya alıyordur kızdırma bujilerinden ziyade arıza kayıtlarını silip denemeni tavsiye ederdim.geçmiş olsun. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 201510 yıl comment_331600 Sorun çözülmüş görünüyor. Kızdırma bujileri değişimi sonrası diğer arıza kayıtlarının da gittiği söylendi.Sizin de söylediğiniz gibi kızdırma bujileri arızalanınca motor kendini korumaya alıyormuş yüksek devirlere çıkmaya izin vermiyormuş. (servisin söylediği)... Eskişehir için kızdırma bujileri değişim fiyatını da yazalım merak edenler için. 310 TL servis işçiliği dahil. Bir de o bujilerden kırılan olursa baya bi masraf çıkartıyormuş 1500 tl gibi. En azından öyle bir sıkıntı olmadı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 201510 yıl Yazar comment_332169 onu bunu bilmem de bi daha özel servise giderken 3 defa düşüneceğim.( 2 defa düşündüm yetmedi de ) Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın