Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

FOCUS 3.5 Style'a gözlük çekmecesi takılır mı?


Erkan T.

Önerilen Mesajlar

Onlari da inceledim aslinda ama o parçalara da her gözlük sığmıyor sanki. Arkadaşın insigniasında vardı öyle birsey sığdıramadı gözlüğü. Birde tek amac gözlük değil aslında. arabanin o kısmı çok boş duruyor gözüme takılıyor.

aydınlatma işi biraz sıkıntı, garantili araçta tavanı belki gözden çıkartırım ama elektroniğe dokundurtacağımı pek sanmıyorum. İş arkadaşımın babası arabasını kilometre bakımına götürdüğünde nasıl yaptılarsa elektroniği bozmuşlar, aracın tüm farlar kendi kendine yanıp sönmeye baslamış gösterge sapıtmış falan. Sorunu beyinde bulmuşlar, İstanbuldan Afyon'a bilirkişi (uzman servis elemanı) gelip aracı baştan aşağı inceledi, Sol sis farına takılan yan sanayi sokete bulmus tüm suçu. Adam cebinden beyin parası ödemek zounda kaldı. Tabi yağ bakımına giden arabanın elektroniği nasıl arıza verir diye biraz üsteleyince masrafın yarısını servis üstlendi. Uzun anlatım oldu ama bunu görünce ne kadar elimden gelse de ampul değiştirmem sanırım kendim garanti bitene kadar. 

 

Bu işlem içinde önce pert bir titanyum bulup o bölümün derinliğini ölçmek gerek. İkisi arasında fark var gibi görünüyor resimlerden.

Pert titanyum bulursanız siz tavanı alın komple, ben de ön konsolu alayım :)

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 1 ay sonra...

bu benimde aklımda olan bir uygulama.

yaptığımda detaylı bir paylaşım yaparım ;)

Titanium pakette olan çekmece çevresine bakarsanız tavan döşemesi daha derin. Ben o yüzden oturmayacağına kanaat getirip denemedim. Sonuçta Tavan döşemesinden olmak var. 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 1 ay sonra...

Hocam bence zor gibi görünüyor. Gözlük çekmecesi için tavan delmek biraz abese iştigal olabilir

Sadece tavan döşemesinin kesilmesi söz konusu ama çekmece olan aracların çekmecenin olduğu kısmın derinliği farklı. İki aracı yan yana gözlemleyerek farkına varılabiliyor. Bu yüzden vazgeçtim ben. Ayrıca tırnakların tutması için ekstra parçalar var mı yok mu bilmiyorum. Elde patlama ihtimali yüksek geldi, vazgeçtim.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.