Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus III Titanium Aşırı Voltaj Sorunu

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Erdem Bey Mertol'a sonuna kadar katılıyorum. Ben de taraf tutmak adına değil çözüme katkıda bulunmak adına yazıyorum...

Modülde voltaj arızası zaten tespit edilmiş, alternatör/konjektörün değişiminden başlayarak sorunun giderilmesi için çalışmalarını acilen talep ediniz.

Eğer konunun yüksek geriliminden kaynaklandığı konusunda beyanda ısrarlı iseler yazılı olarak konu hakkında resmi bilgi talebinde bulununuz.Bunu hem Şentürkler'den hem Otosan'dan yapabilirsiniz. Eğer Otosan imzalı yüksek gerilim hattından araçlarımız etkileniyor şeklinde bir yazı alırsanız da bilgi veriniz ki güzel bir dava ile Otosan/Ford sallansın.

Sorun servisin (ya da belki sizin) hala giderilebilir bir sorunu ilahi güçlere bağlıyor olması.

saat 11:24

Ford Otosan'a yollanan Talep Formu içeriği

Merhabalar.

Daha önce Aracımın Aşırı Voltaj Yüklemesi İle İlgili olarak Stop Ettiğine Dair Bir İletişim Formu Göndermiştim 16/11/2011 Tarihinde Bursa Şentürkler Ford Bayisinde aracım Kontrol Edilmiş. Hata Kaydı Bulunmuş ve YüKSEK GERİLİM HATLARINDAN KAYNAKLANDIĞI Söylenmiş ve bir de servis örneği Gösterilmiştir

Sözü Geçen Olayda Ford Otosan'ın Araçlarının Yüksek Gerilimden Etkilendine Dair Bir Duyuru Yapıldığı öne Sürülmüştür Soz Konusu Bilginin Yazılı Beyanını Tarafıma mail adresi ile gönderilmesini ARZ EDERİM.

Aksi halde sorunum hiç bir şekilde çözülemeyeceğni ve yasal yollara müraacat etmem gerektiğini düşünmekteyim

_________________________________________________________________________________________________________

ilgi alakanıza teşekkür ederim ciddi anlamda polimiğe girmek hiç ama hiç tarzım deil yani bir çeok yer yüksek gerilimden kaynaklandığını savunurken bir yada bir kaç kişininbundan olmayacağını öne sürmesi ve net bir neden sunamaması hoş görün ki kafa kurcalar nitelikte

ErdemG tarafından düzenlendi

• Yanıt 210
  • Görüntüleme 36,6k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• acaba plakadan mı kaynaklı keşke EG 260 alsaydım 195 e gelince durmazdı belki

• Erdem bey emin olun buradaki birçok kişinin en az sizin kadar tecrübesi vardır. Bence siz arabanıza ve kendinize fazla güveniyorsunuz. 200 km gibi yada yakınında bir hızda ilerlerken ani fren yaparsan

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Yol Bilgisarında yazan uyarı ve yapılacak işlem; En kısa sürede güvenli şekilde durun ve kontağı kapatın...Derhal İşi bilen teknik adamın kontrol etmesini sağlayın

Yanıtlama zamanı:

olur olur...ama bu son olsun....4 sap belkide daha kötü olabilirdi herşey....ben şunu öğrendim hayattan insan durabileceği hızda gitmeli,dönebileceği kadar da yüzmeli...yoksa ikisininde garantisi yok...hayatta...bir pm at bana ötv ile ilgili bildiklerimi paylaşıcam sana ...olurmu...onlarıda bilde mevzuatta yanlış olmasın bazı şeyler... :smiley2k:

Yanıtlama zamanı:

,

Eylülün sıcak son haftası ve hafta sonunu Erdek'te geçirme kararı aldık ne varki Bursa Gemlikten Bir arkadaşı Daha alma Durumu Ortaya çıktı Haliyle önce Gemlik Sonra Erdek Yoluna Düşme Durumu Oluştu Haliyle Bursanın İçinden Dolaşmaktansa Arkadan Dolanmak Işıklara vs takılmama için Otabandan girdik ve saat 11 suları falandı yanlış hatırlamıyorsam amaç en geç 00:30 da erdekte olup kalacak bir yer ayarlamak tı ki geç saate kalırsak zira yer ayarlama sorunu baş gösterecek benim Oğlanın içinde (Focus'um) 4 sap yatmak zorunda kalacaktık :smiley2k:

Olay Eylül ayı son haftasında oldu siz Kasım ay'ı ortasında şikayete mi başladınız ?

Yanıtlama zamanı:

Hakkaten yaaa..Eylülün son haftasında olmuş bir olay için Kasımın ortasında mı şikayet yapılır?Nasıl yani?Erdem kardeş galiba tarihi yanlış yazdı,ekim ayının son haftası dse o da eski bir tarih olacak gerçi de....

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Olay Eylül ayı son haftasında oldu siz Kasım ay'ı ortasında şikayete mi başladınız ?

İlk müraacatım olayın takibindeki pazartesi günüydü lakin elimde bir dayanak olmadığı için bir şey idda edemedim ve tabir-i caizsse baştan savıldım. arkadaşım tesadüf videoyu çektiğini ne varki fark etmediğini bile getirdi ve video benim elime geçen pazar geçti olayla ilgili müracaat erz talep sıkıntısı buradan kaynaklıdır

olayla ilgili zaten ilk yol versisi tutanağı mevcuttur...

ErdemG tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Yani video çekilmemiş olsaydı sineye çekecektiniz ? Ama dava açmaktan bahsediyoruz şuan..

Video çekmek zorunda değilsiniz size inanmak zorunda ford ve hatalarda çıkıyor zaten... Usta baştan savıcı cevaplar dışında parçaları kontrol etme zahmetine gitmedi mi ?

Yanıtlama zamanı:

Benim gene idrak yollarım tıkandı... Arkadaşınız neyin farkına varamamış?

Yanıtlama zamanı:

Şu videoyu bir ben izleyemedim sanırım yahu...

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

:smiley2k: heralde arkadaş o panikle "Aracı kullanan o da değildi ama" unutmuş olsa gerek :)

Bora kardeşim Gom player kurmayı dene

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Olay anını video çekip çekmediğini sonra idrak etmiş :smiley2k:

--- iPhone Yolladı ---

:)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Yani video çekilmemiş olsaydı sineye çekecektiniz ? Ama dava açmaktan bahsediyoruz şuan..

Video çekmek zorunda değilsiniz size inanmak zorunda ford ve hatalarda çıkıyor zaten... Usta baştan savıcı cevaplar dışında parçaları kontrol etme zahmetine gitmedi mi ?

sanırım bir kaç yerine baktı o ara ben müdür ile görüşüyordum ama bilgisayarda gördüğü hatadan sonra bir kayıt tutanağı hazırlandı tespit çalışmaları başlatıldı bunu içinde bir kaç kanal ile irtibata geçileceği dile getirildi.

Yanıtlama zamanı:

Erdem sen Mertolun dediğini yapsana bir,otobana çık ve arcını aynı viteste aynı devirde 15-20 dakika kadar sür bakalım yine benzer bişi olacak mı?

Yanıtlama zamanı:

Bir dakika yaaa,Erdem sen arabana navigasyon mu taktırttın?O orta konsol ekranındaki görüntülerde navigasyon bvar sanki???

Cep telefonunu mu koydun oraya??Abilerim cep telefonu nuzu aracın elektrik sistemlerine yaklaştırmayın yahu...Sakatlık oluyor..Bak arabanın kullanım klavuzunda bile anahtarlarınızı (anahtarsız çalıştırma olan araçlarda) cep telefonu ve manyetik aletlerden uzak tutun,temas ettirmeyn yazıyor....

Bora A. tarafından düzenlendi

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.