Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

  • 0

F3 ön süspansiyon


yusuf terzi

Soru

aracı ilk aldığım zaman kasislerden geçerken arada ön taraftan "cırt" sesi geliyordu pek önemsememiştim. ancak şimdi kasislerden geçerken bu cırt sesi arttı. özellikle ön sağ tyaraftan geliyor. sebebi nedir acaba. henüz 1 ay oldu aracı alalı pek sert kulanmadım da. teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Önerilen Mesajlar

  • 0

sorunlar bencede küçük şeyler basit müdahelerle giderilecek şeyler, üretim bandının sonuna iki tane daha kalite kontrol elamanı koyup düzgünce çıplak gözle bile baksa bunların çoğu olmuyacak misal asimetrik bagaj kapakları, bozuk rot vssss

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Oradaki sorun olayın tespit edilmesi değil düzeltilmesi.. Şu an ford üretime yetişemezken sorunlu gördükleri arabaları tek tek geri alıp düzeltebilme lüksleri yok. Kaldı ki o işi zaten satışı gerçekleştiren servis yapmalı aslında. Teslim öncesi bakım denen bir olay var. Hiçbiri yapmadığı için bunlarla uğraşmak zorunda kalıyoruz..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Valla para keşke verilen para ile doğru orantılı olmuş olsaydı.. Şöyle söyleyeyim, bir arkadaşıma geçen hafta tit x tdci aldık. Aynı arkadaşımda halihazırda BMW X1 de var.. X1 in motor sesi daha fazla kabin içine giriyor.. Belki trim hatası yok ama başka abuklukları var.. Arabayı aldık, içine bindi, ilk tepkisi " ula bunda iki tane ekran var ne iş?" Anlatabildimmi?

Kim için neyin önemli olduğuna göre değişir bunlar. Bir ara ben bu trim içine çok fena takmıştım. Corollanın içini komple boyayıp krem renge dönüştürmeye kadar götürmüştüm. dBm ile ölçüp gürültüyü sclasse ile aynı seviyeye çekene kadar yapmadığım kalmadı.. Arabada ne trim hatası ne başka birşey kalmadı ama hala 2004 corollaydı.. :)

Kısacası bu işler birazda takıntı meselesi.. Kafaya ne kadar taktığına göre değişir hepsi..

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

arkadaşlar üzülerek söylüyorum focus bu kasada süspansiyon anlamında sınıfta kaldı acil duruma el atmaları gerekiyor arabam at arabası gibi takır tukur ses sanki alt takımlar boşlukta sallanıyor bozuk yolda 10 yıldır focusun tüm kasa ve paketlerine bindim böle birşey yaşamadım amortisör artı direksiyon kutum değişti ama sıkıntı devam bazıları psikolojik demiş ama alakası yok.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Genel olarak bu denli eleştiri gelmedi ses dışında sertlik ve konfor çok iyi değerlendiriliyor..

Kendi testlerimde de öyleydi..

Ses konusunda servisler sorunu çözecektir..şuan bizim yapabileceğimiz pek bişey yok

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

sıkıntı servislerde zaten adam sesin olup olmadığını yada nereden geldini bulumıyor dışardaki birçok usta kardeşim bu sesi duymayan ya sağır yada almak istemiyor otosan bunu geçmişte yaptı müşteriyi ikna yoluna gitme arıza yok diye

Otosan'a mail yazın...

Ben kendi adıma konuşabilirm, bu tip ikna çabasına rastlamadım..Hakkınızı arayın

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

servis sözde otosan mühendislerine ve bölgeye sormuş benim dediğim tarzda ön takımlardan ses geliyor diye şikayetde bulunan yokmuş ön takımlarından ses gelenler i tespit etme şansımız varmıki sayı olarak olsun elimizde veri olsun böyle saçmalık yok otosanı arıyoruz servis sizinle ilgilencek diye hikaye

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

kasislerden geçerken garç gurç diye bir ses geliyordu. karlar erime aşamasında ve ses kesildi. suyun bu sesi kestiği bir gerçek. onun dışında çıkurdan geçerken boğuk bir lakırtı gelmesi ancak bunu direksiyona hissettirmeden yapmasının normal olduğunu düşünüyorum. 0 km. cruze larda da vardı bu ses. başka arabalarda test etme şansım olmadı ama eminim onlarda da vardır.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

YUSUF BEY BENDEKİ SES SANKİ ALT TAKIMLAR BOŞTA VE BOZUK YOLLARDA KAROSERDEN AYAĞIMIN ALTINA KADAR VURUYOR BU SES

iletinizi küçük harfler ile yazmalısınız Tolga Bey

Kurallar

diroksiyonu ortaya getiren denge çubukları var. yuvalarından çıkınca alt tarafa vuruyor. o çubuklara mutlaka bir baktırın. daha önce başıma gelmişti.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.