Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 201114 yıl comment_29842 Bugün ilginç bişii oldu ...Benzincide depoyu fulle dedim,depo dolmuş depodan fışkırdı dizel dışarı,bayağıda aktı arabanın benzin kapağından aşağı...Garip bir durumdu,pompa dolunca atmadı,doldurmaya devam etti ve foşur foşur aktı dizel aşağı...Meğerse pompa bozukmuş...Hemde Opette oldu..Ve neredeyse 2 litre mazot aktı ve ben onunda parasını vermek zorunda kaldım...Normalde vermezdimde pompacı çocuk tanıdıktı... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 201114 yıl comment_29843 Bora Bey için geliyor....POMPALA.... http://www.youtube.com/watch?v=DcC2NHzPfqk&ob=av2e kırmızı focusu için de geliyor....POMPALA...azcık... Kasım 10, 201114 yıl Tevfik tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 201114 yıl comment_29844 http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=zXcAn2qCfTA Kasım 10, 201114 yıl Tevfik tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 201114 yıl Yazar comment_29845 Ehehehehehe...Çok hoşmuş yaaa Süper Çok Teşekkürler dostum bu parÇa iÇin.....Eyvallah.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 201114 yıl Yazar comment_29846 http://www.youtube.c...1&v=zXcAn2qCfTA Bu çok daha güzelmiş,tam benim tarzım ehehehehheeüeeeeeee....... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 201114 yıl comment_29847 iyide videosu gözükmedi...sengeldin neşem geldi bak.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 201114 yıl comment_29848 Nasıl bozuk oluyor da akıyor ki ? Tam sokamadi mi içeri ? Buarada yol bilgisayarı hata verebilir, yakıt tastigi için.. Bilginiz olsun. --- iPhone Yolladı --- Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 201114 yıl Yazar comment_29850 Nasıl bozuk oluyor da akıyor ki ? Tam sokamadi mi içeri ? Buarada yol bilgisayarı hata verebilir, yakıt tastigi için.. Bilginiz olsun. --- iPhone Yolladı --- Nasıl yanlış bilgi?622 km gider yazıyor...Valla tam pompayı sokamamış da olabilir,eleman beni görünce oooo abi bayramın mübarek olsun falan derken salak tam sokmamış olabilir pompayı tabiii...Şu hata olayını açıklasana Yakup? Kasım 10, 201114 yıl Bora A. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 201114 yıl comment_29851 Benzin tastigi için uyarı felan verirse panik yapma demek istedim.. Bizlerde kapak olmadıgı için sensor var.. Yakıt taşarsa dikkat edin bisey var der... Adamın hatası olduğu için yanmayadabilir. --- iPhone Yolladı --- Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 201114 yıl comment_29853 İki litre mazot parası bişey diğil de, hani o arabadan aşağıya akması ve arabada iğrenç bir iz bırakması yok mu. Ayrıca o şeker kırmızı leş olmuştur artık. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 201114 yıl Yazar comment_29854 İki litre mazot parası bişey diğil de, hani o arabadan aşağıya akması ve arabada iğrenç bir iz bırakması yok mu. Ayrıca o şeker kırmızı leş olmuştur artık. Yok leş olmadı,sildik hemen,zaten yağmurdan kirlenmişti bişii olmaz hem,mazot boyayı korur ) Sadece koku oldu biraz...Olacak şey bu kadar olsun canım,Allah korusun başka bişey olmasın da...Ben mazot pompasının taşmasına şaşırdım ama,normalde atması lazımdı..Elemanın dediğine göre hava yapmış pompa,ne demekse artık... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 201114 yıl comment_29855 Yok leş olmadı,sildik hemen,zaten yağmurdan kirlenmişti bişii olmaz hem,mazot boyayı korur ) Sadece koku oldu biraz...Olacak şey bu kadar olsun canım,Allah korusun başka bişey olmasın da...Ben mazot pompasının taşmasına şaşırdım ama,normalde atması lazımdı..Elemanın dediğine göre hava yapmış pompa,ne demekse artık... Eğer tamamen boşalmış ise, hava yapar normaldir.. Sonra normal dolar.. --- iPhone Yolladı --- Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 201114 yıl comment_29856 Yok leş olmadı,sildik hemen,zaten yağmurdan kirlenmişti bişii olmaz hem,mazot boyayı korur ) Sadece koku oldu biraz...Olacak şey bu kadar olsun canım,Allah korusun başka bişey olmasın da...Ben mazot pompasının taşmasına şaşırdım ama,normalde atması lazımdı..Elemanın dediğine göre hava yapmış pompa,ne demekse artık... Mazot boyayı korur diye, opete git, bir kova mazot ver bakim oradan, al, adamların şaşkın bakışları altında arabayı yıka, sil, bir kova daha mazot al bir de güzel durula, oooo değme boyanın keyfine Şaka bi yana çok kötü bir durum, ben çok bozulurdum, hiç sevmem öyle mazot lekesi falan, bide iğrenç kokuyor ki üüüffff Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 201114 yıl Yazar comment_29857 Ümit abartma,mazotla yıka demiyoruz ..Ama arada sırada mazotla yıkatanlar bile var gerçekten de...Ben o kadar bozulmadı arabam mazot oldu diye,çÜnkÜ mazotu silersin geçer,Allah çarpma-vurma-kırma-çizmeden korusun..Az önce bizim Üst komşunun sıfır 2010 Focus Comfortunu çizmişler dörtbir yandan onu gördÜm içim cız etti,yazık yaa...Memlekette deliden bol bişey yokki,durduk yere milletin arabasını çiziyorlar keyif olsun diye..Sen mazot pisletti ÜzÜlÜrÜmÜ falan bırakta pompanın neden böyle bir şey yaptığına dair bişeyler yaz,fikir beyan et... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın