Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 İçin Kolçak Aparati

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar işte F3 için kolçak tabanı araç fotolarını yarın ekleyeceğim

qYvWn3.jpg

QA27GA.jpg

94Ndl9.jpg

Yanıtlama zamanı:

Hocam eline sağlık. Alt kısmı ahşap mı?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Hocam eline sağlık. Alt kısmı ahşap mı?

Evet ahşap oradaki boşluğa en yakın ölçüler %98 e kadar tam gelmektedir.tamamen el yapımıdır.

Yanıtlama zamanı:

Torna ile yapmadın yani... Gerçek bir el emeği. Bende kalıp yapılması gerektiğini düşünüyordum. Babası marangoz biri olarak ahşap hiç aklıma gelmedi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Torna ile olmaz olursa cnc freze ile olur fakat Ölçüyü çıkarmak önemli

• 6 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Bu tip vidasız kolçaklar, geçtiği yerde sağlam olarak duruyor mu, yoksa zamanla gevşeme sorunu olabiliyor mu?

Yanıtlama zamanı:
5 dakika önce, Semih Yaşar said:

Bu tip vidasız kolçaklar, geçtiği yerde sağlam olarak duruyor mu, yoksa zamanla gevşeme sorunu olabiliyor mu?

Vidasız, plastik, yuvaya oturmalı olanı kullanıyorum 5-6 aydır; esneme, gevşeme yapmadı; sabit duruyor. Oldukça kalitesiz aslında ama iyi iş görüyor... İki kişi dirsek dayayıp gidiyoruz, rahatsız etmeyecek kadar rahat.

Ahmet Dursun tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar bu kolçaklar çok geride değil mi. Ben hem dirsek koyup hem direksiyonun ucundan tutmak istiyorum ama şekilden şekile giriyorum. Koltuğu çok geriye koysam direksiyona tam hakim olamıyorum. Sol tarafta cam kenarına koyayım diyorum yine direksiyon uzak kalıyor zar zor tutuyorum. Türkiye ortalamasında bir boyum var. 1.70 ( tabi ortalama doğruysa :)  ) Kolçak biraz ileriye gitmez mi?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
16 dakika önce, Mehmet oktay said:

Arkadaşlar bu kolçaklar çok geride değil mi. Ben hem dirsek koyup hem direksiyonun ucundan tutmak istiyorum ama şekilden şekile giriyorum. Koltuğu çok geriye koysam direksiyona tam hakim olamıyorum. Sol tarafta cam kenarına koyayım diyorum yine direksiyon uzak kalıyor zar zor tutuyorum. Türkiye ortalamasında bir boyum var. 1.70 ( tabi ortalama doğruysa :)  ) Kolçak biraz ileriye gitmez mi?

benim yaptığım aparatta kolçak kısmını ayrıyeten alıyorsunuz ve ağaç aparata isteğiniz yerden vidalama yapıyorsunuz.Fakat internetten alınan omsa line marka ve diğerlerinde yerine nasıl takıyorsanız o şekil kalıyor.

Yanıtlama zamanı:
Arkadaşlar bu kolçaklar çok geride değil mi. Ben hem dirsek koyup hem direksiyonun ucundan tutmak istiyorum ama şekilden şekile giriyorum. Koltuğu çok geriye koysam direksiyona tam hakim olamıyorum. Sol tarafta cam kenarına koyayım diyorum yine direksiyon uzak kalıyor zar zor tutuyorum. Türkiye ortalamasında bir boyum var. 1.70 ( tabi ortalama doğruysa [emoji4]  ) Kolçak biraz ileriye gitmez mi?

Mehmet, bir kaç çeşit (marka) var, evet bazıları yüksek ve geride kalıyor mutlaka deneyip almak gerekiyor, ben ilk aldığımı bir saat içinde daha rahat kullanıma izin verenle değiştirdim, bir yıla yakındır orj gibi rahat kullanıyorum.

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Kolçak ölçüsünü nasıl aldınız hocam ben de sizin ki gibi düşünüyorum yardımcı olsanız :claps:

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
12 saat önce, Deniz Akıllı said:

Kolçak ölçüsünü nasıl aldınız hocam ben de sizin ki gibi düşünüyorum yardımcı olsanız :claps:

Makina modelcisine giderseniz o size aynını yapabilir diye düşünüyorum.Yada omsa line dan sipariş verin gelsin oda olur

• 3 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Krem rengi koltuklara siyahmı krem mi gder diye düşünürken bu fotolar bana ışık oldu siyahta güzel duruyor

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.