Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Selim Yeniçeri

Üye
  • Toplam İleti

    3
  • Katılım

  • Son ziyaret

Selim Yeniçeri tarafından yazılan her şey

  1. Bu konuda bende de bir problem var sizlere danışayım. Aracım 2013 focus style 1.6d. Aracın yayları değişti ve sonra sorunlar silsilesi üst üste geldi. Aracın sol aksında bir problem çıktı ve araç gaza bastıkça sanki jant çok yamukmuş gibi titriyordu. Uzatmayacağım önce sol aks alternatif ürünle değişti problem azaldı ama devam ediyordu. Sonra orjinal ön iki aks komplesi aldım değiştirdik ancak buna rağmen araçta 2. Ve 3. Viteste 2.000~2.500 devir arası halen hafif bir silkeliyor.Bir usta şanzımandan dedi özellikle rampa yukarı dediğim devir aralığında yüklenince oluyor. Ayrıca yüksek viteste gazdan ayanı çekip dip gaz yapınca hafif bir vuruntu var ufak bir gıcırtı yapıyor. vites geçişleri biraz daha kemikli oldu. Usta şanzımanı indirmek lazım diyor 1.800 liralardan bahsetti. araç daha 97.000'de iki aks ve şanzıman için erken değil mi?
  2. Sesli kontrol önemli ancak birincil öncelik değil. İlk etapta derdim bluetooth ve usb bağlantılarının aktif olması. Bunlar aktif olabilir mi? Bu Bluetooth modülünü parça numarası nedir plug & play olarak alıp direk bağlayabilir miyiz?
  3. Selamlar, Konuyu takip ediyorum ve uygun yer aradım ancak sizlere sorum için uygun şekilde yönlendirmenizi rica ederim. 2014 Style araca 2014 titanium x paketten çıkma (sync'li) sony ünite takılsa çalışır mı? Eğer modifikasyon yapmak gerekirse ne gibi bağlantı aparatları gerekir? Sizlerle parça numaralarını da sonradan paylaşabilirim. Şuan style araç üzerinde en baz radyo ve ünite var. (Bluetooth yok, ekran mono vb.) Saygılar.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.