Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

S. Ahmet Akdağ

Üye
  • Toplam İleti

    4
  • Katılım

  • Son ziyaret

S. Ahmet Akdağ tarafından yazılan her şey

  1. allahimin izni ile 1.0 ecoboost titanyum navi paketi ile ayin 5 inde siparis vercem bi sorun olmazsa...hakkimiza hayirlisi oldun hepimizin. benimde fiesta 05 tdci 105 bunde boya degisen hicbir sey yok cok temiz bi arac piyasasi 23 felan bayi ne kadar verir tectubeli arkadaslar yardimci olabilir mi.
  2. yapacak gucum var allahim can sagligi verdigi surece durumum musait... ne dersiniz alayim mi 1.0 ecoboost manuel titanyum opsiyon olarakda navigasyon alacam...
  3. sa abilerim kardeslerim...daha once 2012 yilinda focus 1.6 style benzinli 5k almis, sonra ev aldigim icin mecbur satmistim...simdi cikmis olan makyajli kasayi almak istiyorum. aklimdaki motor secenek 1.0 ecoboost titanyum ve navi paketini alcam...internetten baktigim ford options diye bir kampanyalari var bu kampanyayi secmemin sebebi hazirda odemis oldugum bir kredim var bu yuzden taksitleri az olan bir odeme secenegi bana uygun olcak...bayiyi aradigimda ornek veriyorum... aracun fiyati 60 bin ytl ise ilk once aracin %30 unu pesin istiyo buda 18 bin ytl yapar taksitlere bolundukten sonra %40 son odeme istiyo buda 24 bun ytl yapar yani toplamda 42 bin ytl verdik... geriye 18 bin ytl kaldi bunu 48 aya boldigumuz zaman faizi ile birlikte aylik en dazla 500 liraya geliyo...sizce bu isde bir terslik varmi yoksa guzel bi kampanyami... bilen kardeslerimiz abilerimiz anlatirsa cok memnun olcak.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.