Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hüseyin Sezgi

Üye
  • Katılım

  • Son ziyaret

  1. arkadaşlar araç 2014 focus tdı style ortalama 3-4 ayda bir sürekli yağ değişim uyarısı veriyor. serviste bir sorun olmadığını söylüyorlar. yaklaşık 7 kez uyarı kapattılar. aracı yüksek devirle en az 15-20 dakika kullanmamı istiyorlar. şehir için dur kak kullandığı için böyle bir uyarı çıkıyor dediler. uzun yol kullanmamı istiyorlar. Mantıklı bir açıklaması nedir sizce
  2. arkadaşlar benim de aynı sorunum var. araç 2014 model style plus 1 yıllık araç şuan km 9000 ortalama her 1500 yağ değişim uyarası veriyor. 3- kez uyarıyı sondürdüler. sonra tekrar vermeye başladı. 2 defa yazılım atıldı. sorunun ne olduğunu bir türlü bulamadılar. bir açıklamada yapamıyorlar. sizce ne olabilir.
  3. 2014 sıfır km focus araçta fan motoru devreye griyor. kısa mesafede hararet yükselmeden 3-10 km aracı sürdükten sonra aracı stop ediyorum.stop ettikten sonra 5 dakika fan çalışmaya devam ediyor. bu normal bir durum mu arkadaşlar. servise götürdüğümde bu model araçta normal olduğunu söylediler. diğer kullandığım araçlarda aracım yazın bile fan motoru devreye girmiyordu.
  4. Arkadaşlar otokoç sonradan oluşmuş birşey bu. parfüm yada kimyasal sıkılmış diyor. Sonradan kapıya parfüm sıkılsa verniğin altında kalabilir mi boya. kapının iç kısmında da . lekeler mevcuttur. yorumlarınızı bekliyorum.
  5. Konya Otokoç dan 01. 10. 2014 Tarihinde Ford focus style 0 km araç aldım. Sol arka kapıda fabrikadan kaynaklı boya hatası var. Vernikle boya arasında leke var. Aracı bayram tatili dolayısıyla götüremedim. 8. 10. 2014 Çarşamba günü aracı Konya Otokoç'a götürdüm. Servis baktı. pasta cıla çekildi. Hatayı gideremediler. Aracın ruhsat, plaka, km sinin fotoğraflarını çektiler. Müşteri hizmetlerini aramamı belirttiler. Müşteri hizmetlerini arayıp şikayet kaydı yapıldı. Fakat aracımla ilgili bir gelişme olmadı. konya otokoç başvuru açıp dosyayı kapatıyor. ford otosan karar verecek deniliyor. aracı satın alırken sağlam teslim aldım diye imza attığım için sorumluluk etmiyorlar. Yurdışı Ford Genel Merkezi Neresidir. nereye mail atmam gerekiyor.

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.