Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Hami Yıldırmış

Üye
  • Toplam İleti

    7
  • Katılım

  • Son ziyaret

Hami Yıldırmış tarafından yazılan her şey

  1. Alpaslan Bey, size Cylone Navigasyon ve Multimedia sistemini öneririm. Sorunsuz çalışır. Ayrıca servis garantisi devam eder. Yazılım ve donanım arızalarını gidermek mümkün olur. Bunun yanında navigasyon yazılımlarının TOMTOM hariç neredeyse tamamını sorunsuz çalıştırıyor. Auto Mapa navigasyon yazılımını denedim. Çok beğendim. Başka markalarda, bir kaçı hariç, otomatik park sensörü çalışmıyor.
  2. http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-goruntu-sistemleri-multimedya-oynatici-yeddy-extreme-ford-focus-3-oem-multimedya-navigasyon-216397167/detay Ürünün özellikleri itibarı ile, iyi olduğunu düşünüyorum. Ram'inin 256 Mb DDR2 oluşu, Cylone karşı bir üstünlüktür. İşlemci ve hız olarak Cylone'den daha üstün olduğu anlaşılıyor. Fakat, kullanım esnasında ne tür sorunlarla karşılaşılabilir bilemiyorum. Denemek lazım.
  3. Mehmet bey; Ben aracıma, Cyclone taktırdıktan sonra, yaklaşık 1 yıldır IGO ENTERPRİSİTE v3.0.1 kullandım. Hiç bir sorunla karşılaşmadım. Üstelik avrupa haritaları da yüklü olduğu halde. Diğer yazılımları da cihazıma uyarladım. Örneğin: Garmin, Navigon, Navitel, Sygic gibi... Bu yazılımlarda da herhangi bir kasma ya da yavaşlama olmadı. Don't Panic yazılımı cihazla verilmişti. güncel haritalarla bile doğru navigasyon yapamıyordu. iki üç gün kullandıktan sonra bir daha hiç kullanmadım. Benim önerim; Diğer yazılımları da denemiş biri olarak, en iyisi IGO, Yukardaki adresten en son versiyonunu indirdim. Türkiye haritası, pol, SpeedCam dosyaları yok. Ayrıca Türkçe dil desteği Lang klasöründe eksikti. Türkçe dil desteği de keza aynı şekilde yok idi. IGO ENTERPRISITE 2016 mükemmel çalışıyor. v.3.01 ile arasında pek fark göremedim ama, yazılım boyutu EXE uygulamasında yaklaşık 300 GB diğerinden daha fazla.
  4. İlgilenen arkadaşlara, 2016 yazılımı IGO PRİMO http://uploaded.net/file/tenqkq77/jasiek.part1.rar http://uploaded.net/file/0sxebyt8/jasiek.part2.rar
  5. Garmin XT 5.00.52 Wince yazılımı ile, 800x480 pixel görüntü ile sorunsuz çalışıyor. Ana menü dili (İngilizce, Almanca,Fransızca vs. seçilebiliyor) Türkçe olmamasına karşın, rota seslendirmelerinde türkçe dil seçilebiliyor. 2015.20 Türkiye haritası gmapprom.img system klasörü içerisine kopyalanıyor. Açılışta çin yada kore dili geliyor. Ekranın sağ üst köşesine dokunduğumuzda dil ve diğer ayar seçenekleri mevcuttur. Yazılım benim hoşuma gitti. İlgilenen arkadaşlara yardımcı olabilirim.
  6. Ben de aracıma Kayseri Metinler'de Cylone taktırdım. 1650 TL ödedim. Çok da memnunum. Bir çok navigasyon yazılımını başarı ile çalıştırıyor. Sorunsuz kullanmaktayım.
  7. Aracıma taktırdığım CYLONE Navigasyon ve multimedya cihazında, Miero Don't Panic Navigasyon yazılımı geliyor. Hiç beğenmedim. IGO Primo yükledim. Mükemmel bir yazılım. Sygic 10 2011 Türkiye haritalarını çalıştırıyor. Navitel V 7. 5. 202 güncel haritalar ile çalışıyor. Navigon 7.7.6 wince tam randımanlı çalıştıramadım. Garmin XT5.00.30 Çin yazılımı Telefunken 350 cihazında sorunsuz çalışırken, CYLONE ile yaklaşık 1.30 dakikada açıyor. her açışta kayıt yenilemek gerekiyor. Yazılım çok güzel ama, açılış süresini kısaltarak, her seferde veri girişini yenilemek çok zahmetli oluyor. Ayrıca SpeedCAM radar noktaları yazılımda eksik. İlave yazılımlarla sorunun düzeleceği kanaatindeyim. Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.