Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Rıza Şahin

Üye
  • Toplam İleti

    7
  • Katılım

  • Son ziyaret

Rıza Şahin Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    Mardin
  • Arabam:
    09 focus 1.6 trend stil
  • Meslek:
    öğretmen
  • Cinsiyet:
    Bay

Rıza Şahin's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

1

Toplam Beğeni

  1. Herkese merhaba. Bugün 2009 focus benzinli aracımın 62400 km de triger seti değişimini yaptırdım. Ayrıca yağ ve filtre değişimlerini de yaptırdım. Bakımı yapan usta aracımdan çıkan bütün parçaları atmayıp itina ile bir masa üzerine dizmişti. Dikkatimi çeken ilk şey triger kayışında ufacık bir çatlama,aşınma ya da sertleşme yoktu. Sıfır gibiydi resmen. Ancak yine de trigeri değiştirmiş olmaktan memnunum. Çünkü çatlayıp aşınana kadar beklemeye değecek bir parça değil. Ama şunu öğrendim ki sanıldığı kadar hassas ve çabuk yıpranan bir parça değil. Yetkili servise kalsa bir yıl önce değişim yapacaklardı. İyi ki yaptırmamışım. Saygılar...
  2. Bu arada 109 tl üzeri faturalarda yazlık bakım seti ücretsiz. Benim faturama herhangi bir ücret yansımadı kaldı ki faturamda yazlık bakım seti diye bir ibare yok. Bence servislerin fırsatçılığı başka hiçbir şey değil.
  3. Merhaba arkadaşlar. Bugün Mardin ford nas oto yetkili servisinde arabamin yıllık bakimini yaptırdım. Motor yağı, hava filtresi, yağ filtresi, polen filtresi ve bujileri değiştirdim. Temizlik seti verdiler fena değil ve %20 indirim uyguladilar. 345tl ödedim. Bosch car service ise fiyat olarak 300tl fiyat vermişti bu işlemlere. Şahsen servisin ücreti ucuz değil kesinlikle ama aşırı da pahalı gelmedi gibi. Bu arada aracim 50500kmde ama yili doldugu için ve malum yaz geldi yazin bakımsız arabadan korkarım:)
  4. Merhaba arkadaşlar. Aracımın 45.000 bakımını 2013 haziranda yaptırmıştım. şuan arabam 49.500 de. Tahminimce 51-52.000'lerde periyodik bakım yılı dolacak. Sizce aracımda neleri değiştirmeliyim. Yorumlarınızı bekliyorum.
  5. Iki ayri yetkili servisteki ustalar ile konustugumda birisi yorum bile yapmadan ve ilgisizce 5 yil dedi digeri ise km mi sordu ve bir yıl daha bekleyebilirsiniz dedi. Ayrica k.k. da da 6 yıl ibaresi var.
  6. Teşekkür ederim yorumlarınız için. 6 yil bana da en mantiklisi geliyor ama hala ikilemdeyim. Artik yaza kadar anca karar veririm heralde.
  7. Herkese selamlar. Focus club ailesine yeni katıldım. Aracim 2009 focus ve 49000 km de. Yetkili servisi 5 yıl dolduğu için triger değişimi için fiyat almak icin aradığımda değişim icin erken olduğu ve 1yil daha bekleyebilecegim söylendi. Kafam tam anlamıyla karıştı. Yorumlarınızı bekliyorum. Herkese selamlar. Focus club ailesine yeni katıldım. Aracim 2009 focus ve 49000 km de. Yetkili servisi 5 yıl dolduğu için triger değişimi için fiyat almak icin aradığımda değişim icin erken olduğu ve 1yil daha bekleyebilecegim söylendi. Kafam tam anlamıyla karıştı. Yorumlarınızı bekliyorum.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.