Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Osman E.

Üye
  • Toplam İleti

    3
  • Katılım

  • Son ziyaret

Osman E. tarafından yazılan her şey

  1. tekra konu açmak istemedim benzer konular cok var ama sorunumun cozumunu goremedım. 2011 model trendx model dizel aracım var arac 60 bin kmde bakımıda yeni yapılmasına rağmen depoyu fulledıgımde menzil 540km gösteriyor tek kullanan benim agresif kullanmam yuksek hız yapmam bır kere yolda kalmıstım yenı aldıgımda aracın debrıajı degımıstı menzıl 750 fılan olmustu sehırıcı kullanıyorum menzil dogru cunku yakıt aldıgımda km sıfırlayıp bıttıgınde gıttıgım kmye bakıyorum menzılle aynı oluyor her seferınde 550 kmyı gecmıyor.ben bu aracı alırken en az 700 -800 km gıder dıye dusunuyordum forumlarda oyle okudum acıkcası cok moralımı bozuyor neden olabılır acaba normal olamaz..
  2. üstad yanıt için teşekkürler öncelikle normalde benzin istasyonundan fullediğimde ve arabayı çalıştırdığımda gideceği yolu kaç gösterir ortalama bir değer benim bakımdan sonra 500 görüp halada düzelmeyince baya canım sıkıldı bu konuya. Bakım yeni yaptım bir süre bekleyim dedim ama hala aynı 750 filan görürüm diye bekliyordum fullediğimde bu arada km de tüketimide bakıp yazacağım size.
  3. 2011 model dizel trend x aracım var yeni 60 bin bakımı yapıldı ön balata arka balatada değişti motor yağı filtreler vs. daha önceleri 700km filanken şimdi menzul 500 gösterip 400lere inmeye başladı acaba motorda sıkıntımı var anlayamadım. İlk aldığımda 640 km idi sonra yolda kalmıstık debriyaj değişti 750 kmlere çıkmıştı şimdide bakımda yapıldı 500e indi.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.