Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Muzaffer Karaman

Üye
  • Toplam İleti

    16
  • Katılım

  • Son ziyaret

Muzaffer Karaman Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    Ankara
  • Arabam:
    '09 Focus A/T Titanium
  • Meslek:
    Bilgisayar Müh
  • Cinsiyet:
    Bay

Muzaffer Karaman's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

2

Toplam Beğeni

  1. Arkadaşlar merhaba, 2009 model otomatik vites Focus'um var. 15,30,45 bin bakımlarını Otokoç serviste yaptırdım ancak geçen sefer(45 bin) bakımından sonra, artık özel servise gitmeye karar verdim. (1.000 Tl'den fazla para ödedim) Ankara'da azim oto önerilmiş ancak bir arkadaş da hiç memnun kalmadım demiş. Önerebileceğiniz özel servis var mıdır acaba? Ayrıca geçen bir akraba geldi, trigger değişmesi lazım dedi. Forum'da kimi 200.000 diyor, kimi 40.000. Ama sanırım trigger'i değiştirtmeyeceğim. A Ayrıca aracım otomatik vites, şanzıman yağı değiştirilmesi gerekir mi? Şimdiden teşekkürler.
  2. Havalandırmadan gelen ses cızırtıdan çok parçaların birbirine sürtünmesi ise hemen servise gidin. İki sene önce garanti süremin dolmasına 1 ay kala, havalandırma üflemiyor diye servise gitmiştim. Polen filtresindendir deyip yeni filtre takmışlardı. Ancak sorun çözülmedi. Tekrar götürdüm, klimanın bozulduğunu - elektronik klima bu arada - söylediler. Eğer garantim bitmiş olsaydı yaklaşık 3.000 lira gibi bir ücret alacaklardı. Bozulmadan önce, sürekli bir yere sürtme sesi geliyordu klima açılırken. Dikkat etmekte fayda var.
  3. İyi günler. 2009 model FordFocus'um var. Geçen kışlık lastikleri söktürürken, yazlık lastiklerin 1 yıl daha gideceğini ama bir daha ki sefere yeni lastik almam gerektiğini söylediler. Yeni lastikleri takınca araç 5 yıllık ve muhtemelen 70-75 bin km'de olacak. Öncelikle sürekli yaz kış değiştiriyorum, acaba gerçekten lastik almam gerekir mi? Eğer alacaksam, ne almalıyım. Şu an michelin primacy hp var. (205/55/r16) Yine michelin mi önerirsiniz? Duyduğuma göre primacy 3 çıkmış. Nasıl bir lastik acaba?
  4. Opel 2009 model otomatik olanlardan. Joystik gibi vites. Yarı otomatik oluyor sanırım. Golf ise 2011 model golf 6 düz vites. Ayrıca üçte yakmıyor ama dörtte yakıyor. Yazılımla düzeltilebilen bir şey olamaz mı acaba?
  5. 115 değil 100PS ama sonuçta farketmemesi lazım neden diğer araçlar yakmıyor??
  6. 100PS Otomatik benzinli alacaksanız. yanında LPG kitinide alın derim. Yoksa bu zamanda o arabaya binilmez.
  7. Merhaba arkadaşlar. Benim 2009 model otomatik 100PS titanium focus'um var. Benim sorunum şu. Örneğin baya dik bir yokuş arabayı aşağı salıyorum gaza basmıyorum 4. vitesteyken en az 2 lt. benzin yakıyor ama 3. vitese aldığımda 0 yakıyor. Aynı durum araba düz yolda giderken de gerçekleşiyor. 4. vitesteyken hiçbir zaman 0 göremedim. Başka araçlar - golf, astra- falan düz yolda giderken ayağını gazdan çek eğer hızın iyiyse hiç yakmıyor. Aynı yerde benim araç yakıyor. Acaba bu yazılımsal bir sorun olabilir mi? Teşekkür ederim.
  8. Hocam peki otomatik olarak ne önerirsin Ford ailesinden. Malum dizel araç yok...
  9. Merhaba arkadaşlar. 2009 A/T Focus'um var. Araç hareket halindeyken boşa alıp daha sonra halen hareket halindeyken D'ye geçirmek acaba dişlilere zarar verir mi? Bu tehlikeli bir durum mu? Şanzımanı elimize almayalım da
  10. Mevcut arabamdan iyi olacağını tahmin ediyorum ama ne kadar iyi acaba Yani yine beni tatmin etmeyecekse hiç gerek yok. Bu araç eve ikinci araç olarak düşünülüyor ama bu daha iyiyse bunu kullanırım. Tasarım falan güzel ama işte performans ve yakıt tüketimi asıl sorun.
  11. Öncelikle merhaba. Benim 2009 Focus Titanium otomatik aracım var. B-Max fiyat ve tasarım olarak hoşuma gitti. Ama merak ettiğim acaba benim aracımda ki gibi düşük performanslı mı olur, powershift 105ps. Yokuşda sağda kamyonlarla gidip, ayrıca bir de aşırı benzin parası vereceksem bu aracı almamın hiçbir anlamı yok benim için. Teşekkürler.
  12. Dizel ve otomatik versiyon olmaması. en büyük eksik.
  13. Bende buradaki yorumlara güvenerek aldım. Gerçekten güzel silecekler. Fiyatı da uygun. Servisin yarı fiyatı.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.