Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Burak Resuloğlu

Üye
  • Toplam İleti

    18
  • Katılım

  • Son ziyaret

Burak Resuloğlu Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    istanbul
  • Arabam:
    Ford Focus 2011 comfort
  • Meslek:
    Serbest
  • Cinsiyet:
    Bay

Burak Resuloğlu's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

8

Toplam Beğeni

  1. Hakan Bey yakışmış gerçektende..bu OZ jantlarının modeli ne?
  2. Bu serviste, yani Otokoç Ataşehir servisinde düzen disiplin yok, ustalar lakait..benim servise bıraktığım zamanda böyle olmuştu zaten, tek memnun kaldığım kişi Altuğ Bey idi...oda tatile çıkdıysa o servisin yanına bile yaklaşılmaz...inanılmaz bir kaos ve düzensizlik var. Bu Perşembe Balans yaptırmak için Maltepe Şahsuvaroğlu'na gittim, şaşırdım kaldım Otokoç'la mukayese ettiğimde..son derece düzenli, sistematik ve güler yüzlü bir personel. Müşteri temsilcisinden ustasına kadar, test sürüşüne çıkan kalite kontrol personelinden tutunda size çay ikram eden şahsa kadar..inanılmaz beğendim ve memnun ayrıldım. Çetin Bey geçmiş olsun ikimizede diyorum Otokoç kabusu için, bundan sonra benim gideceğim tek adres Şahsuvaroğlu Maltepe servisidir, orada Volkan Bey Var iletişim için : 216 441-4278 . (Telefon vermek kurallara aykırı mı bilemiyorum)
  3. Belen Bey dediklerinizden sonra iyicene bu jant işini incelemeye başladım ve henüz karar veremedim, şimdilik biraz daha pahalı olan "OZ" marka jantları beğeniyorum ama onlarda da 5x108 bijon aralığı bulmak zor, araştırmaya devam şimdilik.
  4. Altuğ Bey'in orada olması iyi olmuş..kendisi 10 numara, selamımı söyleyin.
  5. bende o tarih için şimdiden birşey söylemiyorum maalesef, gelmeyi isterim..bu sefer olmazsa bidaha ki sefere diyelim artık.
  6. Hepinize çok teşekkür ederim gerçekten derin bir oh çektim hakikaten, Çetin Bey size hem kötü hem de iyi haberim olacak..orada Altuğ Bey..kendisi Servis bölümünün sorumlusu, inanılmaz ilgili ve sempatik bir insan, aracımın bugün alabilmem için merkezden gelen parça siparişiyle ilgili bizzat kendisi ilgilendi, defalarca cep tel.vasıtasıyla beni bilgilendirdi, iyi haber onun gibi birisinin orada olması kendisine ismimi direk verebilirsiniz.. bu 3-4 gün içerisinde bayağı bir samimiyet oluştu aramızda, ancak kötü haber ise kendisinin bugün itibariyle yıllık izne çıkması...Çetin Bey bana sorarsanız biraz daha sabredin ve onun dönmesini bekleyin, garanti kapsamında değişmesinde Altuğ Bey'in çok büyük payı oldu. İsterseniz servisi arayıp kendisinin ne zaman döneceğini öğrenip ona göre randevü alabilirsiniz, bol şans diliyorum.
  7. Bugün arabamı teslim aldım, komple aks başını değiştirmişler garanti kapsamında..önceden bahsetmiş olduğum yalpalama,kafa sallama gibi olay ortadan kalkmış oldu.
  8. Yorumlarınız için teşekkürler, Replika olan jantlardan düşünüyordum...800tl civarı fiyatları, orjinaller çok pahalı, almamı önermez misiniz replikalardan?
  9. Forumu detaylı şekilde okudum ancak aşağıdaki soruma tam cevap bulamadım belki de ben atlamış olabilirim, cevaplarsanız memnun olurum. 2011 Focus Comfort aracıma 17inç jant takmayı düşünüyorum, lastik ebatları olarak aklımda olan 215/45/17, yanı sıra 35mm yay taktıracağım. Aracın konfor ve yakıt açısından negatif yönde etkileceğini biliyorum, sorularım ise şunlar; 1) Lastiklerin sürtme yapmaması için bu ebat lastik uygulanabilir mi? 2) Jantların hangi inç genişlikte olması lazım, en uygun genişlik ve uygulanabilir genişlik aralığı ne olabilir? 3) Jantın en uygun et değeri ne olması gerekir, uygulanabilir et değerleri nedir? Bilmem gereken başka detaylar var ise paylaşırsanız sevinirim, teşekkür ederim.
  10. Çetin Bey temennileriniz için teşekkür ederim, gittiğim servis Ataşehir Otokoç..aracı teslim aldığımda sorunun giderilip giderilmediğini buradan paylaşırım tekrar.
  11. 5'de gittim aracımı almaya ve sonuç : ego sensörü arızalıymış ve değiştirilmiş...test sürüşü yapılmış ve herşey normal görünüyormuş ustayı aldım ve tekrar test sürüşüne çıktık..hafif bir yokuş buldum oralarda ve kalktıktan sonra 2.vitese takıp gaza yüklendiğimde aracın önünün nasıl sallandığını gösterip hissettirdim...evet dedi yalpalıyor...e dedim demek ki normal değilmiş herşey değil mi? evet dedi aks bilyaları büyük ihtimal.. aracı en az 2 gün bırakman lazım. Aks 3 parçadan oluşuyormuş ve hangi parçanın arızalı olduğu tespit edilip siparişi verilecekmiş..buda 2 gün sürermiş. Cuma akşamı arabayı alıp alamayacağım kesin değilmiş. Servis müdürü sanırım kendisi Altuğ Bey var, çok ilgili ve ben ilgilenirim çabuk bitsin diye dedi.. yarın sabah kendisini arayıp parça siparişinin ne durumda olduğunu soracağım. Ustalardan memnun kalmadım çok ilgisiz..alakasız ve aşırı yoğunlar. Hiç içime sinmeden arabamı bıraktım..araç daha yeni yıkanmış ve parlar durumda servise sokmuştum, bugün 5'de sözüm ona almaya gittiğimde çamur içerisindeydi...olabilir dedim test sürüşünde olmuştur, sonra 2.test sürüşüne çıktığımda kemer ikazı ötmeye başladı halbuki ben yalancı kemer tokası takmıştım kısa mesafelerde ötmesin diye...o gitmiş, ustaya sorduğumda lakayit bir şekilde abicim sen merak etme ben sana ayarlarım başka bir toka dedi...ve ön plakama çiğnenmiş bir sakız yapıştırılmıştı. Ufak tefek şeyler ama hoş değil.
  12. tekrar ilginiz ve paylaşımlarınız için teşekkür ederim, perşembeyi beklemeden randevümü bugüne revize edip aracımı sabahleyin teslim ettim, uzun uzun bu durumu üstüne basa basa anlattım ve bunun bir balans ve rot sorununa benzemediğini dile getirdim, servis müdürü anlattıklarınız akslara işaret ediyor dedi...bende eğer sözkonusu gerçekten akslar ise aks başlarının tamiri uzun ömürlü olmadığından direk değiştirilmesini talep ettim...aracı bugün 5'de teslim alabilirseniz dediler. Bekliyorum şimdilik.. garanti kapsamında değiştirleceği izlenimini verdiler ama emin değilim, akşam sonuçları paylaşırım.
  13. yorumlarınız için teşekkür ederim..bakalım ne diyecekler, umarım aks değildir ama maalesef öyle görünüyor gibi sanki, perşembe günü gidiyorum
  14. eğer problem gerçekten aks boşluğu ise bunun tornada tamiri tekrar bozulabileceğinden pek tavsiye etmiyorlar, bu durumda komple aks değişimi söz konusu olacak...benim merak ettiğim aks boşluğu neden kaynaklanıyor..nasıl meyadan geliyor, bunun değişimi yüksek bir ücrete tabi olduğundan garanti kapsamına alıp değiştirmezlerse..o zaman dışarıda çıkma veya yan sanayi aks bulmam daha mantıklı olacak herhalde, sizin düşünceleriniz?
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.