Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Mehmet Buğra

Üye
  • Toplam İleti

    11
  • Katılım

  • Son ziyaret

Mehmet Buğra Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    Adana
  • Arabam:
    henüz yok
  • Meslek:
    Serbest
  • Cinsiyet:
    Bay

Mehmet Buğra's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

1

Toplam Beğeni

  1. 8.4 istinai bir rakam değil mi hocam , forumlarda 6 - 6,5 çok gordum de 8.4 ilk kez görüyorüm.
  2. Yorumunuz icin tesekkur ederim suleyman bey.
  3. Cem bey benim ilk aracım olacak Allah nasip ederse yani tecrubem yok o yüzden burada sizlerden yardım aliyorum. Bu istişare döneminde de bildiklerimi söylüyorum ve dogrulugunu yanlisligini sorguluyorum.
  4. Serdar bey 1.6 dizel agrasif kullanista 7-8 litre bile yakiyormuş.
  5. Bu metal sesi olsun rolanti titremesi olsun çok yaygin bunun cözümünü ford nasil bulamiyor 2012 den beri sikayet eden kullanicilar var 5 sene olmus bunu bulup halletmek gerekmez mi ?
  6. Zafer bey umarım çölde kutup ayısıyla karşılaşmam...Cem bey yorumunuz beni focusa yaklaştırdı 60 65 binde temiz bir focus mantıklı sanırım.
  7. 2014 focus 1.6 tdi 95 hp ortalam fiyati 58 -60 yani şu durumda bile butcemin 5 bin üstunde ama bunca kredi yukunun altina girdim 5 daha girerim ancak sonrasinda 1 sene kadar masraf falan cıkmaması umuyorum.
  8. Focus olursa 1.6 tdi 95 hp olur. Focus icin yine bu sitedi bir çok kullanicinin şanzuman ile ilgili sorun yaşadıgını okudum. Bu arada Bilgileriniz ve yardimlariniz icin tesekkur ederim
  9. Egeayı listeye yazmamin tek sebebi " 1 yaşında multijet motor " olması fikrimce otekilere gore daha az sorun cıkartır. Bunun haricinde hic bir artisı yok focus ve jettadan... tabiki egea ne focusla ne jettayla ayni listeye girecek bir araba değil ama focus icin şanzuman sorunları kronik falan seklinde yazilar okudum eger oyle bir sey denk gelirse bana bütün ödeme planim falan alt üst olur.
  10. İyi akşamlar , bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirlerse çok sevinirim. Araçlar hakkında çok bilgim yok ve focus hastası bir insanım ancak ekonomik durumlar beni tereddüt içerisinde bıraktı. Yaklaşık 53-55 bin bir bütçem var , olabildiğince az sorun çıkartan ve az yakan bir araç istiyorum. Tercihim dizel - manuel - sedan... Bütçeme göre biraz araştırma yaptığımda 3 araç seçtim: 2016 Egea 1.3 dizel - 95 hp - Easy 2014 focus 1.6 dizel - 95 hp TrendX 2013 jetta 1.6 dizel - 105 hp trendline Bütçeme en uygun 2016 egea ama onun için çok kötü yorumlar gördüm okudum hatta bir kullanıcının '' arabamı itip kenara yanaştırdık ittirdiğimiz yerlerde göçük oluşmuş '' yorumu beni çok çok soguttu.. bunun haricinde test sürüşü yaptım , süspansıyonlarını beğendim geniş bir araç... 2014 focus ki göstergesi , görüntüsü yeter ama bu sitede okuduğum kadarıyla bir çok arkadaş baskı balata , titreme , metal sesi vs... sorunları yaşıyor ve servisler yüksek mevlalar istiyor. hatta sorunum bulunamıyor gibi yorumlarda gördüm. Aracı aldıktan sonra sık sık arızalar benim bütün ödeme planlarımı alt üst eder bu yüzden açıkcası güvenemiyorum... 2013 jetta ise eski model , pek kötü yorum okumadım ancak sık sık arıza çıkartmaz ama parçası pahalıdır şeklinde yorumlar okudum. tecrübesi olan arkadaşlardan rica ediyorum bana bir yol gösterin , doğru karar vermeme yardımcı olun , arap saçına dönmüş bir haldeyim hiçbir şekilde karar veremiyorum...kararsızlığın dibini yaşıyorum... şimdiden teşekkürler
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.