Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

ANIL Ö.

Üye
  • Toplam İleti

    184
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler, ANIL Ö. tarafından oluşturuldu

  1. ‎05‎.‎07‎.‎2019 - 19:03 tarihinde, Fikret Ö. yazdı:

    Ölçüm hep aynı GPS cihazı ile mi yapıldı? Gerçi mutlaka değişik cihazla da yapılmıştır ama bahsedilmediği için bir hatırlatayım dedim. 

    Ben de GPS chazı olarak cep tel kullanıyorum. IGO kurulu. 115 km hıza sabitleyince devir 2000 de sabitleniyor ve GPS 112 falan gösteriyor.

    İki araçta da olaması biraz ilginç olmuş.

    GPS i bilmem ama tam 2000 devirde bizim araçlar 109 km hız yapıyor,yani dijital göstergede öyle gösteriyor.

  2. Şimdi, Serkan Karakoca yazdı:

    hayırlısı bakalım biraz önce fox tvde haberlerde  otomotivde fiyatlar en az %12 artacak diye bir haber vardı da ? 

    Zam haberlerini sunmakta herkes birbiriyle yarışıyor zaten ? Gerçi bi yerde okudum 2 günde 2. el hızlandı demiş güya,açık artırma tarzı araç satışı yapan bir sitenin yetkilisi açıklamış.İşin aslı bizlerin alım gücünün artması lazım yoksa %25 indirim yapsalarda pahalı bütün arabalar.Sadece indirim yüzdesi arttıkça gereksiz bir mutluluk oluyor insanda ? 

    • Haha 1
  3. 51 dakika önce, Serkan Karakoca yazdı:

    kaynak ? wagda fiyatlar güncellenmiş...

    Resmi bir durum yok şuan ama olacak göreceksiniz ? Vergi indirimi yaparak şu durumda alamayacakları vergi kadar zaten alacaklar bir nevi sürümden kazanma durumu.Belkide ekonomi bakanının değişiminden sonra açıklayacaktır ancak düşüncem %15 lik indirimden daha farklı bir düşünceleri olduğundan uzatmadılar şimdilik,farklı bir düzenleme yapacaklardır.

  4. 1 saat önce, H. Cenk yazdı:

    ÖTV indirimi kalktığına göre hem 1. el hem 2. elde fiyatlar yükselir. O nedenle beklemek doğru olmaz. Fakat bu da sektörü çökerteceğinden belki daha güçlü bir ÖTV indirimi gelir. O zaman da fiyat düşer. Bekleme riski ve kararı sana ait ? .   

     

    TrendX ile style arasında temel farklar ebat aynı olmasına rağmen farklı dzayn bir jant, katlanır ayna, perde HYları, KDA, far ve yağmur sensörü. Bence jant ve ayna dışındakiler bir aile aracında bulunması gereken özellikler. Titanium alamıyorsan en az style olsun ama bulmak zor. 
     

    Ötv indirimi daha güçlü şekilde devam edecek,muhtemelen bu hafta açıklarlar.

    • Beğen 1
  5. 39 dakika önce, Mithat F yazdı:

    KAlorifer peteği delinmiş olabilir mi? ama iç sirkülasyonu kapadığımda içeriye duman gelmemesi gerekmez mi yine de? su eksiltmesini de kalorifer peteği delikse yapar mı acaba ? çünkü aracın çekişinde falan sorun yok kafam çok karışık

    Duman varsa yanma vardır,cem abinin söylediği gibi servise göstermekte fayda var.

  6. Bugün haberlere düştü odd nin talebi,bakalım kabul görür mü?Görürse c sınıfında ortalama 40 bin indirim anlamına gelir.Bu durumda 2. el piyasası ne olur görüşlerinizi ve yorumlarınızı merak ediyorum.

     

    Ben olmasından yanayım hertürlü piyasayı hareketlendirir.Ancak sıfırken 120 ye alıp şuan 2 yaşında 3 yaşındaki arabalarına 150 bin isteyen 2. el satıcıları büyük hüsrana uğrarlar diye düşünüyorum.

  7. bu fiyatlarla çok zor sektörün işi ancak ben firmalarında bu daralmayı hakettiklerini düşünüyorum.Fiyatını takip ettiğim bir araç ötv indiriminden sonra her ay zam görerek 6 ayda yaklaşık 20 bin lira fiyat arttırdı aynı yani devletin araç satsınlar diye yaptıkları kıyağı kendi ceplerine indirdiler.Umarım otomotiv sektörü daha da daralırda gerçekçi çözümler alınır....

    • Beğen 2
  8. Öncelikle herkese merhabalar,

     

    2019 yılı Mart ayının sonunda ÖTV indirimi devam eder mi?(Hoş bayiler zam yaparak bu farkı erittiler)

    ÖTV indirimi devam etmez ise sıfır ve 2.el piyasası ne olur.2. el araçlar kıymete biner ve daha da zamlanır mı?

    Şu sıralar ÖTV indirimine rağmen aynı aracın 1 yaşında düşük km lisinimi tercih edersiniz yoksa minimum 20 bin fark ile sıfır mı alırsınız?(C sınıfı araçlar için geçerli)

    Mart ayında ÖTV nin devam edip etmeyeceğinin belirsizliği ile bayiler elde ne varsa satmak için kampanya yaparlar mı?

     

    Değerli forum üyelerinin yorumlarını bekliyorum,şu sıralar araç alacaklara da fikir vermesi açısından.

     

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.