Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

feridun köz

Üye
  • Toplam İleti

    8
  • Katılım

  • Son ziyaret

feridun köz Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    İSTANBUL
  • Arabam:
    FOCUS 1.6 TREND X - VCTİ
  • Meslek:
    MEMUR
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

Son ziyaretçiler bloğu devre dışı ve diğer kullanıcılara gösterilmiyor.

feridun köz's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

1

Toplam Beğeni

  1. "genelde 10.000 km de bi depo deniyor. benim kullanımımda 16.000 km sonra benzin ışığı yandı" Bunu yeni öğrendim çok iyimiş
  2. Yakıt tüketim değeri sadece gaz için bu değer 30,6 Litre 221 km de kullanılmış yani 13,8 LT/ 100 KM Bu gaz tüketimi benzin de aynı şekilde fullemem gerekiyordu sanırım onu yapmadım ortalama o kaç yakıyordur. Biraz kilo var bende araçta ağırlık fulleyecem diye sürekli artıyor --1 dakika sonra eklendi-- Birde bu yakıt tüketimini söyledim montaj yapan yere zamanla düşecek dedi neye göre düşecek böyle bir şey var mı? Mevsimsel koşullar için dememiştir sanırım. Araç kendimi ayarlıyor yada tüp sistemi.
  3. Olcay bey buradaki örneğin 13,63 değeri yol bilgisayarından değildir herhalde fullediniz oyle anladınız sanırım. Peki benzin hesabını nasıl yapıyorsunuz yine fulle kullan tekrar fulle şeklinde mi ortalama bir değermi alıyorsunuz. 13,63 LPG iyi benim için pazar günü anlayacam bende fulleyip Bu arada bende dolum yerini benzin kapağı kenarına koyamadılar sizde nerede, bunlar mı bilmiyor acep
  4. Taktırdım sonunca brc son çıkanı, henüz test etmedim ama gözümün önünde benzin an ve an gitmiyor , fullediğimde anlayacağım. Olcay bey sizde LPG var anlaşılan bir tablo yazmışınız orada litre bazında oradaki değer nedir benzin mi sadece karmamı nasıl bir hesap o. Sizde istanbuldasınız ortalama şu dönemde TL bazında ne tüketiyor. --6 dakika sonra eklendi-- Bu arada beylikdüzündeyim çok araştırdım, bu candan mühendislik vs dediler internetteki yorumlar çok güvenilir gelmedi ilk başta ama yinede gideyim dedim. Sabah 5:30 kalktım 7 de Ümraniye de oldum sadece ben varım biraz sonra araçlar gelmeye başladı , 1 saat içinde aynı anda 11 aracın montajının yapıldığını gördüm 5 kişi şehir dışından gelmiş, dışarıda 2-3 kişi sırada. Bu manzara yetti bana candan mühendislik ile ilgili kötü bir anısı olan var mı bilmiyorum ama şu aşamada tablo güzel göründü bana Bir şey dikkatimi çekti içeride bir sürü çalışan var hepsi güle oynaya çalışıyor, iş yeri sahibi konuştum, suratı asık sorunu olan bir personelim olsa yanına gider derdini sorarım çözmeye çalışırım dedi, arkadaş olay budur eğer öyle ise hep. Kategorisi burası değil belki ama içimden geldi arkadaşlar yazmak istedim sadece.
  5. Arkadaşlar bugün fulledim depoyu 31 litre aldı 231 km ye yani 13,41 LT / 100KM de Bu rakamı gördüğüme sevineceğim aklıma gelmezdi PEKİ ŞİMDİ NORMAL Mİ BU DEĞER? - Kullanım zamanına göre hava soğuktu yarısı normaldi. - Çoğunluk trafikteydim. * 17.2 Nereden çıktı diyeceksiniz deposu bunun 55 litre değil mi EVET * Gösterge tam yarıya geldiğinde 27.5 lt gitti dedim hesapladım. * O zaman oradaki gösterge doğru değil bu arada yol düz. * Fullediğimde ışık yanmadı 3.çekrek üzerinde idi. kırmızıya yakın olan yani. * Biraz daha gitsem ışık yanacak yani depoda kaç litre olmuş oluyor ışık için 20 küsür litre oluyor BU MÜMKÜN MÜ
  6. Bir 17,2 dedim ortalık karışmış Şimdi neden böyle dediniz motormu gitti yani bir arızasımı var. Şuan deponun yarısının altında fulleyim o zaman bakayım fullediğimde kaç litre alacak deneyim akşam yazarım.
  7. Cevap için teşekkür ederim 12.3 e razıyım ama böyle bir yakıt şekli yok trafik var istanbulda soğuk havada oldu ama 17.2 sonuçta yaktı. Bu doğru bir tüketim. Özetle cumartesi brc taktıracam. Başka türlü olmayacak.
  8. Arkadaşlar merhaba, Aracı yeni aldım forumda ilk yazım. FOCUS 2013 Sedan - Benzinli - Otomatik - PowerShift Araç özellikleri böyle. * Konfor yol tutuşu , genişlik vs vs harika * İstanbuldayım depoyu fulledim 160 km de yarıya indi , 55 litre bunların deposu yanılmıyorsam doğrumu ? 17,2 lt yakmış 100km de. Yol bilgisayarı 12.3 felan gösteriyor ama doğru değil. 12 olsa razıyım. LPG taktırsam ne olur bilemiyorum böyle bir yakıt yok, arızamı var nedir arkadaşlar.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.