Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Harun Aydın

Üye
  • Toplam İleti

    10
  • Katılım

  • Son ziyaret

Harun Aydın Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    ankara
  • Arabam:
    Ford Focus 2007 Ghia
  • Meslek:
    Pc Prog.
  • Cinsiyet:
    Bay

Harun Aydın's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

1

Toplam Beğeni

  1. İyi günler aracım2007 ford focus ghia tdci bir kaç seferdir arada yapıyor yolda seyir halinde iken direksyonu sola hafif yada yarım çevirdiğimde sürtme sesi gibi vuuuuuvuuu falan ses geliyor sanki tozlu yoldan gittikten sonra gelmeye başladı durduğu yerde direksyon çevirdiğimde vuulama vızlama vs yok yani normal olarak vıızz ediyor çevirdiğimde durduğu yerde sorun nedir balata disk vs ?
  2. Herkese hayırlı pazarlar benim bir sorum var.. araç 2007 focus 1,6 ghia tdi ustama sordum önemli değil gelir dizel arabadan dedi ama kafama takildi bir sizlere sormak istedim... sorunum; arac giderken gaz verdiğimde cik cik cik ses geliyor enjektör avans volant gibi bir şey dedi usta ama anlamadım sorun olmaz bunlarda olur dedi mesela düz yolda 5 viteste giderken gaz veriyorum cik cik cik ses geliyor gazı kesiyorum ses kesiliyor nedir bu tam olarak yapılması gereken bir sorun mu yada ne yapmam gerekir ? motor ısınınca yapıyor sanırım
  3. İyi Akşamlar herkese bu sorun şimdi başıma geldi aracın 3 gün önce V kayışı falan değişti bugun sabah aracı çalıştırdığımda V kayışının oralardan cik cik cik ses geliyor gaz verdiğimde hızlanıyor ısınınca %95 kesiyor sesi sonradan 2 adet bilyası değişti kesmişti yine başladı kayış orj 1890 mı öyle bir şeydi numarası neden kaynaklanır bu sorun ne yapmam gerekiyor int araştırırken bir forumda pudra olayı okudum ve sabah aracı çalıştırdım cik cik yapıyordu yine stop ettim az bir pudra döktüm kayışın üzrine kesti sesi ama tabiki bu geçici bir çözüm sorun nedir acaba ?
  4. bilemiyorum tam ama ustaların bulamadık diye bir şeyi olmaması gerekiyor öncelikle aks e bakılmalı ve akısı tutan bir halka var ortada orada boşluk var mı ona bakılmalı aks sağlam olsa'da bu şey sıkıntı yaratabilir sonra rotlar bijonlar vs ama bulamadılar diye bir şey olmaması gerekiyor iyi bir ustaya göstermelisiniz..
  5. 1,6i 1596 silindir 62,5 motor gücü yazıyor ruhsatta hereyini temizledim değiştirdim hala aynı yani depoyu fullediğimdede pek birşey değişceğini ssanmıyorum arkadaş şu kadar yakıyor benimki dedi ışıktan hesapladık ve dediği gibi çıktı bunun sorunu ne olabilir 142 bin km de araç
  6. Herkese mrb öncelikle aracım 2001 ford focus ambiante araç km ye 660 tl yakıyor... şöyle söyleyeyim 30 tl benzin şehir içi kısa mesafe (5-6 km) gidiyorum günde ortalama bazende geziyorum ışık yanıyor 30 tl benzin 35 km şehir içi ışık yanıyor tekrar katran iniyor bayağı yani bu 5 gün 6 gün de yapılan yol depoyu doldurup deneme fırsatım daha olmadı ama bunu sebebi ne olabilir bujiler filtreler yağı değişti başka bakmam gereken yerler yapmam gereken işlem varmıdır...yardımcı olursanız sevinirim...sağolsunlar fordclupte yardımcı oldular ama burası hep focus kullanıcısı olduğu için başından böyle birşey gecen varmı en kısa sürede fulleyip denicem ama bilgi almak istiyorum sizdende arkadaşın poloya yaptık aynı ışık lı testi 20 tl ile 40 km yakıt gitti ?
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.