Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Ahmet K_

Üye
  • Toplam İleti

    3
  • Katılım

  • Son ziyaret

Ahmet K_ tarafından yazılan her şey

  1. #101 Tire pressure monitoring system seçeneğini 44- Deflation Detection System değerine getirdim. ABS menusunden Initialize ECU yaptım. Lastik basınç uyarısını aldım gösterge menüsünden. Lastiklere hava vurdurarak basınçlarını sabitledim. Daha sonra gösterge menüsünden çıkan "Lastik basınçlarınızı ayarlayın" uyarısı için OK tuşuna basılı tuttum ama "lastik basıncı kaydedilemedi" şeklinde uyarı verdi. Hem sabit hemde hareket halindeyken denedim ama olmadı.
  2. Aracımın özelliklerini düzgün bir şekilde yazan bir kaynak bulamadım. Normalde 2012 focus trend'lerde start-stop da gözükmüyor.
  3. Herkese selam. Forumda yeni bir üyeyim. Değerli bilgileriniz ve paylaşımlarınız için çok teşekkür ederim. 2012 model focus trend aracımda harfiyyen bütün uygulamaları gerçekleştirdim. Lakin lastik basıncını bir türlü göstergeden ayarlayamadım. Sürekli olarak "Lastik basıncı kaydedilemedi" şeklinde uyarı verdi. Sorun neden kaynaklanmış olabilir acaba. Esp nin olmamasından şüpheleniyorum ama aracımda start-stop varken esp nasıl olmaz ona da anlam veremiyorum açıkçası.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.