Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Tuğra Yanık

Üye
  • Toplam İleti

    207
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler, Tuğra Yanık tarafından oluşturuldu

  1. 9 saat önce, H. Cenk yazdı:

    BU kararsızlık denilen şey sanırım bende de vardı. Hatta satma kararımdaki etmenlerden biridir. Bakım yapıldığında başta düzeliyor gibi oluyordu sonra yine başlıyordu. Benimki daha çok gaza az basınca olan silkeleme ya da hava filtresi tıkanmış da silkeliyor  gibiydi. Soğukta ve lk çalıştırmada oluyordu. Özellikle sabahları garajdan çıkış ölüm oluyordu. Dik rampa D de Spor da da düşük vitese izin vermiyordu. Benim istediğim hızda neredeyse duracak gibi silkeliyordu. Daha hızlı çıkınca sorun değildi ama o hiz tehlikeli buluyordum. (aynı yerde volvoda hiç sorun olmuyor bu arada) 

     

    Fakat arabayı sattık. Karşı taraf kullanarak notere geldik. Gencecik çocuk hiç de öyle silkeletmedi. Ben kendi kötü şoförlüğümden oluyor diye düşünmedim değil 😄

     

    Benim MK4 St-line 56.000 km oldu, soğuk-sıcak, iniş-çıkış hemen hemen hiç sorun yok. Şehir içi düşük hız ve sokak dönüşlerinde bazen arkadan tekme vurma hissi gibi bir tepki ile vites küçültüyor sadece. Bu çok nadir oluyor.

    • Teşekkür 1
  2. 4 saat önce, Semih O. yazdı:

    Güle güle kullanın. Ben kendi gözlemimi aktarayım. Ecocontact 6'yı Fiesta'da kullanıyoruz. Genel olarak şehir içi ve düşük hızlarda kullanıldığı için beni aman aman rahatsız etmiyor. Ancak birkaç sefer başıma geldiği üzere ani manevra, ani fren ve yağışlı havada çok güven vermediğini söylemeliyim.

     

    Konuyla alakasız olacak ama geçen hafta yaşadığım acı lastik tecrübesinden sonra ben de Focus'un lastiklerini değiştirdim. Malum Michelin Pilotsport 3 lastikler vardı. Seneye yaza zaten değiştirme planım vardı ancak turuncu dubalar sayesinde 1 liralık madeni para boyutunda delikli son lastik bardağı taşırdı. Hem Michelin'e göre fiyat avantajı, hem de genel olarak olumlu yorumlar nedeniyle, @Gürkan Çakıroğlu'nun da dürtmesiyle Goodyear F1 Assymetric 5 aldım apar topar. Çok da güzel oldu.

    Geçmiş olsun, pilot sport 3'ten parça mı koptu?Nasıl oldu olay?

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.