Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Osman Demir2

Üye
  • Toplam İleti

    8
  • Katılım

  • Son ziyaret

Osman Demir2 Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    Ankara
  • Arabam:
    15 Focus 1.6 TİVCT
  • Meslek:
    Kamu
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

Son ziyaretçiler bloğu devre dışı ve diğer kullanıcılara gösterilmiyor.

Osman Demir2's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In
  • Conversation Starter

Recent Badges

2

Toplam Beğeni

  1. Önceki tecrübelerimden başkasının da günahını almamak için yıkamacıya vermiyorum arabayı, sonra biryerinde birşey görüyorum bendeyken m oldu şundan dolayı mı oldu acaba vs diye düşünmektense fırsat bukdukça kendm temizliyorum. Göğüslüğe de gözüme narin göründüğü için birşey sürmüyorum ki direksiyonu silmek hiç aklıma gelmedi:) şans belki biraz da ama 2014lerde bundan muzdarip olan kişilere rastladım forumlarda.
  2. Benimde soyulma başladı, model 2014 aralık, turotoyu arafım adam hiç boşuna gelme gibi bişeyler dedi utanmadan, ısrarım üzerine randevu aldım salıya, 30000de araç, yüzük kullanmıyorum ki yüzüğün denk geldiği yerde değil temasın olduğu yerlerde,14 yaşında fordumuz da var onda riki sene önce başladı soyulma, bu kadar kalitesiz olacağını düşünmemiştim, deri dediğin aşınır plastik parçası gibi dökülmek nedir.. Bakalım ne diyecekler, gerçi az çok cevapları belli..
  3. Bugün görüşebildim, km.nin 15000 baz alınmasını, arkadaşların yanlışlıkla yazmış olabileceği bilgisi verildi. 2. sorum halen açık, var ise bilgisi olan arkadaşlar bilgilerini paylaşırlarsa sevinirim.
  4. 2015 model 1.6 Benzinli Focus aracımın 16 Haziran 2016 da 1. yıl bakımını 420 TL ye 8380km deyken Ankarada yetkili bir serviste yaptırmıştım. 15000km geçti ve aynı yer telefonda 2. yıl bakımı için 690 tl gibi bir fiyat çıkarıp herhangi bir indirim uygulayamayacaklarını ve fiyatları kendilerinin belirlemediğini söylediler. Bunun üzerine garantiyi bozup özelde yaptırmaya karar verdim onlar da 390 civarı fiyat verince tekrar servis mantıklı geldi. Formda bu sayfayı buldum ve indirim kapsamında fiyat aldım, belirtilen club indirimleriyle 550 Tl civarı olacağını söylediler. İndirimden vezne ve diğer çoğu personelin haberi var. Bugüne randevu aldım servise verirken de yapılacak işlemlerden cam suyu antifrizi kontrol vs. eğer opsiyonel ise çıkarılmasını söyledim fiyatı 524 TL dediler. Yağ filtre değişimi balata temizleyici kontroller bakım vs. yapıldı. club indirimini veznede uyguladıktan sonra fiyat 408 TL'ye indi. Sticker vs istenmedi beyan esas alındı. Öncelikle emeği geçen bütün arkadaşlara çok teşekürler vesilenizle garantiyi bozmadan aşırı ücret ödemekten kurtuldum. İki soru soracağım 1 Sinyale asılan yağ takip kartında bir sonraki bakım 10000 km sonra yazıldı. Sizce sehven mi yazılmıştır çünkü bir önceki bakımda da broşürde de 15000km yazıyor (Kullanılan yağlar aynı, FMY Formula FE 5W.30). 2. önceki serviste fren hidroliğinin 2. yılda değişmesi gerektiği söylendi başka müsteriye de bunu söylerlerken duydum, bu servise bu durumu söylediğimde kontrol ederiz özelliğini yitirmişse değiştirmek için sorarız dediler. Değişmesi gerekir mi.
  5. Geçen hafta Ankara yağmurunda Çankayadaki yokuşlarda dur kalklarda işime yaradığını gördüm. Işığa dikkat etmedim ama devreye girdiğini arabanın tepkisinden hissedebiliyormuş insan.
  6. İlk aldığım tepki bana daha önceki TCS siz aracımdaki gibi geldi, bir fark olacak mı diye kapattım ancak farklı biey hissedemedim. Acaba benim TCSden beklentim mi çok İlk aldığım tepki bana daha önceki TCS siz aracımdaki gibi geldi, bir fark olacak mı diye kapattım ancak farklı biey hissedemedim. Acaba benim TCSden beklentim mi çok
  7. Sorumla ilgili İlginiz için teşekkürler, belirttiğiniz başlıklardan birine yazdım sorumu umarım yardımcı olacak bir arkadaş çıkar, kolay gelsin.. Yaşayan bir forumda bulunmak mutluluk verici:)

  8. İyi günler, bende 2015 focs 1.6 TİVCT 4k var, YB dan TSCyi kapatıp açtım da ancak pek fark hissedemedim, asfalt biraz da parlak yokuşta kalkarken patinaja düşüyor, dikkat ettiğimde ise herhangi bir ışık ikazı göremiyorum, direksiyon hareketimle kafayı sağa sola çekiyor, bu normal midir yoksa buzlu yolda mı hissedilir
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.