Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Serdar B.

Üye
  • Toplam İleti

    6
  • Katılım

  • Son ziyaret

Serdar B. Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    İstanbul
  • Arabam:
    FocusII 1.6TDCI
  • Cinsiyet:
    Bay

Serdar B.'s Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Toplam Beğeni

  1. focus2-tit-o km yok piyasada. tüm bayilerle konuştum. en son trend versiyonu buldum. o da son 42750'ye bıraktı. bu durumda 42500e collection mantıklı değil mi? hele ki focus3 ün 50bin-58bin arası olduğu düşünülürse.
  2. fiyat biraz pahalı dediniz ancak internette bakıyorum, bu fiyata 20binde kiler veriliyor. da, şu yol sesi çok abartılıyor mu yoksa hakkatten ciddi bir sorun mu aklım karıştı. bu kadar ayyuka çıkmış bir problemse FORD'un ya bir açıklama yapması lazım yada ne bilim, inkar etsin ki insanlar güvenilir şekilde yol alsın.
  3. Daha araç almadan evdeki hesap çarşıdan döndü bile:) Geçmiş olsun arkadaşlar.
  4. yakıtı hep aynı yerden almaya gayret gÖsterin diyorlar. aynı marka ve aynı istasyon. GTL depoda 5tl fark demektir. ciddi bir artısı varsa kabul edilebilir bir meblağ bence. ayrıyaten bir katkı maddesi kullanmaya gerek yok değil mi?
  5. Arkadaşlar, Merhaba. 34 yaşındayım ve ilk defa sıfır km bir araç alacağım. O nedenle heyecanlı olduğum kadar endişeliyim de. Sizden bazı sorularım için mümkün olduğunda objektif, kısa ve net ifadeler rica edeceğim. Bu ifadeler kararımı netleştirmemde son evre olacak diyebilirim. Konu başlığında da belirtmiş olduğum üzere araç 2011 Focus 4K 1.6TDCI Collection 109PS sıfır km bir araç. Bildiğinizi varsayıyorum bu araçlar şu anda hiç bir bayinin elinde yok. Ben fırtına grisi 42.500TL'ye uzun pazarlıklar sonucunda aldım gibi. Fiyat nasıl? Şimdi bir dizi sorum/ricam olacak. 1- Bu nitelikte ki araç tecrübesini yaşayanların söylediğine göre şehir içi km'de 20-25Kuruş yakıyormuş. Doğru mu? 2- Hangi marka istasyondan mazot almamız tavsiye edilir? Kararsız kaldım. Opet mi, Shell mi? 3- Yeni araçlara boya koruma gerekmez diyenler de var, gerekir diyenler de. Bu konular hakkında benden daha bilgili bir dostla konuştum, tamamen eski tip cila sisteminin ad değiştirilmiş hali diyorlar. Kış bitiminde ince bir cila attırıp üzerinde ki kir tabakasını kaldırır boyayı açığa çıkartırsın diyor. Bu işin aslı nedir? Gerekli midir? Şimdi 300-400TL ciddi bir para. 4- Renk konusunda 3 alternatif var. Fırtına grisi, ay tozu grisi, beyaz. Tercihim fırtına'dan yana. Ancak koyu renk tecrübesi olanlar ne düşünür? Boya koruma koyu renkte bir zorunluluk mudur? 5- Focus sahipleri bir ses sıkıntısından bahsediyor? Bu genel bir şikayet mi? 6- İlk bakım (15bin) ücreti ne kadar? 7- Aracı bayiden almayacağım. Galeriden alacağım. Söylediğine göre galeri AVİS'in maliki olduğu bir dizi aracı (40-50adt) satınalmış. Araçlar otokoç garajında. Oradan gidip alınacak. Dolayısıyla araç alırken öncelikli kontrol ne olmalı. Bir şeyler duydum, araç taşınırken bazı hasarlar oluyormuş. Bayi bunları değiştirip change adı altında başka bir plaka ile satıyormuş. Ancaks eri plaka listesi varsa elinizde, endişelenmeyin dediler. Ne düşünürsünüz? 8- Araç alırken ne talepler olabilir? Yangın tüpü, zincir, ilk yardım çantası, ikinci anahtar, kitapçıklar vs istemeli miyim? Yani normalde veriliyor mu? Bir de benim yukarıda yazmadığım ama almam gereken bir şeyler var mı? 9- Bir ford bayisi ile konuştum. Boya koruma ve film için hizmet verdiklerini söylediler. 3M ile. Eğer bunu yaptıracaksam, nerede yaptırmalıyım? 10- Birşey okudum. Motor kapalıyken kumandadan kapatma düğmesine uzun basıldığında açık camlar otomatik kapanıyormuş. Doğru mu? Şimdilik bu kadar. Cevaplarınızı bekliyorum. Teşekkürler.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.