Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Mehmet Dogan S.

Üye
  • Toplam İleti

    8
  • Katılım

  • Son ziyaret

Mehmet Dogan S. tarafından yazılan her şey

  1. Sorun yeni bir gösterge ekranı takılarak çözülmüştür. İlginiz için teşekkürler.
  2. İlginiz için teşekkürler arkadaşlar Sorun Çözüldü. Özel servis te ids ile 50 tl karşılığında km eski durumuna geldi.
  3. Merhaba arkadaşlar 2012 model focus 3 aracımın cikmacidan bulduğum gösterge ekranını değiştirdim . Ancak yeni km saati 30 bin de benim aracimda orjinal km 60 binde bu km yi nasıl yükseltebilirim. Elm 327 cihazım var focccus programı ile bu sorunu nasıl çözebiliriz ?
  4. Sorun çözüldü... Yeni bir çıkma gösterge ekranı takılarak sorun çözüldü herşey aktif bir şekilde çalışıyor. Ancak yeni gösterge de km 30bin de orjinal km olan 60 bine nasıl yükseltebilirim bir fikri yada deneyimi olan var mı ?
  5. soket girişi ve pinler üst model araçlar ile birebir aynı, ipc türlerini nereden seçmem lazim bana yardımcı olabilirmisiniz. ( trip computer yazan yer mi)
  6. öncelikle ilginiz icin teşekkürler birçok video izledim sitede araştırdım bunu yapan çok kişi var , anlatıldığı gibi kabloları tam yerine bağladım yazılımlarla aktif etmeye çalıştım ve şuanda cc ve ses tuşları aktif bir şekilde çalışıyor yaklaşık 6 aydır kullanıyorum, ancak dediğim gibi direksiyonun sol tarafinda olan ve gösterge ekranında ki ekranı kontrol etmeye yarayan tuşları calistiramadim. Aslında o tuşlarda çalışıyor ışıkları felan yanıyor ancak ekranda diğer üst paketlerdeki gibi menü yön tuşları yok, bu sorunu focccus programıyla mı yoksa ipc güncellemesi ile çözebiliriz bilmiyorum.
  7. Merhabalar arkadaşlar 2012 model Focus 3 Comfort paket araca sahibim. Focus 3 serisinin en boş paketi diyebilirim. Okuduğum makaleler ve video paylaşımları ile aracıma yeni özellikler katlamaya çalıştım ve kısmen başarılıda oldum. Direksiyona Cruise Control ekledim ve modlu elm 327 ile aktivasyonunu gerçekleştirdim. Bu konuyu açmamın nedeni tuşsuz simsiyah direksiyonum dan sıkılıp geçenlerde Trend yada Trend x araçlar için satılan airbag kapağı aldım ve devre şemalarından yola çıkarak montajını gerçekleştirdim. Direksiyondaki müzik kontrol tuşları çalışıyor ancak sol tarafta bulunan gösterge ekranını kontrol etmeye yarayan tuşlar ışıkları yanmasına rağmen çalışmıyor. Ekrana çıkması gereken yön tuşları da yok. Sorunum yazılımsal mı yapmam gereken birşeyler mi var yada teknik mi? Tecrübelerinize inanarak lütfen yardımlarınızı bekliyorum. --12 dakika sonra eklendi-- Normalde bu şekilde ekranda yön simgeleri çıkması lazım. Ama ne yapmam lazım bilmiyorum.
  8. Merabalar modifiyeli elm 327 cihazını satmayı düşünen arkadaşlar varsa satın alabilirim
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.