Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Burak Ün

Üye
  • Toplam İleti

    44
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler, Burak Ün tarafından oluşturuldu

  1. polatlı dan uzak durun arkadaşlar :) ben işim gereği burda yaşıyorum şimdilik , özellikle araba işinde inanılmaz işler dönüyor. kendi arkadaşlarım da bazen bakar mısın diye ilan yolluyorlar ben hiç zahmet edip gelmeyin diyorum. hatta burdaki insanlar la samimi olmaya başladıktan sonra abi araba alacaksan burdan alma ankara merkezden al diye tavsiyeler almaya başladım. kısa lafın özü daha düzgün araba görmedim polatlı da saygılar :) 

    • Beğen 4
  2. polatlı- uşak , uşak şehir içinde gezinmeler , uşak-polatlı arası yola çıkmadan önce sıfırlandı km giderken hava çok rüzgarlıydı ve uşak tarafına doğru tırmanışlı yol.uşağa vardığımda 6.0 lt gösteriyordu, dönüş yolunda ise yine aynı tempo 110km sabitleyici de ara sıra geçişler için kısa süreli gazlamalarla döndüm polatlı ya baktığımda 5.5 lt ye düşmüştü tüketim. aslında gerçekten çok iyi tüketim konusunda fakat benzinin 5 tl ye dayanması insanın canını sıkıyor sadece. en sonunda lpg li bi araba aldıracaklar bana :)

  3. 2 saat önce, Hilmi Solak yazdı:

    yaklaşık iki ay sonra sorun anca çözülebildi.Anakart değişimi yapılacak dediler parça tedarik edemediler değişim yapılacak dediler 20 iş günü geçti.Hakem heyetine başvurup fatura tanzimi yapmayı düşündüm ama g5 le değiştirecez deyince vazgeçtim :) dün kargo geçti elime yeni bir telefon sahibi oldum.g4le ilgili sanırım baya sorun yaşıyorlar.forumlarda da aynı sorunu paylaşan birçok insan var.g4 almayı düşünenlere referans olabilir.Kullandığım dönem içinde çok memnun kaldım.Bakalım g5 nasıl çıkacak..

     

    Lg servislerinin ve çağrı merkezlerinin hali içler acısı.Sabah 10dan önce aramazsam kesinlikle ulaşamıyorum.Ya meşgul ya da kayıt sesinden muhattap olacak kimse bulamıyorsun.Lg türkiye çağrı merkezi bile meşgul.. Allah bir daha düşürmesin...

     

    evet o mağdurlardan biri ben oldum malesef, 2015 aralık ayında almıştım lg g4 ü çokta memnundum halbuki fakat 3 ay önce bir arkadaşımla iphone 6s le takas etmiştim. alan arkadaşında başına aynı problem geldi fakat benimki ithalatçı garantili olduğu için servise yolladık gelen cevap ise şu ; anakart değişecek ama tekrar bozulur veya üstüne biraz daha verip başka bir telefon vermekti. internette yaptığımız araştırmalarda ise yargıya başvurmamız halinde hukuki sürecin çok uzun süreceği idi 2. seçeneği seçtik ve çok fazlada zarara uğramadı .

    neyse ki ben iphone a geçtiğim için sıkıntısız devam etmekteyim :)

    • Beğen 1
  4. 10 dakika önce, Serkan D. said:

    Günaydınlar, hayırlı Ramazanlar....

     

     Bu kış Kayın biradere araba bakıyorduk.Birde fiata bakalım dedik. Egea sedan vardı galeride en dolusu dediler.kapısını açtım ve kapattım.(teneke)Bir araba ağır sağlam olmalı. valla ben focus un içine zırhlı araçta gibi hissediyorum.güven veriyor...Ha unutmadan 500x   9 ileri otomatik jipe de baktım. o da bildiğiniz teneke...

    ben o kadar da teneke olduğunu düşünmüyorum açıkçası ford la arasında mutlaka fark var ama teneke denilecek kadar da kötü değil diye düşünüyorum.

    500x.jpg

    • Beğen 1
  5. 50 dakika önce, Semih G. said:

    Uygun fiyata 65-70 bandında 1.6tdci Selective mondeo'lar görünüyor sahibinden'de. Özellikle uzun yol yapıyormuşsunuz,bence bu tarz bir araç çok daha keyifli ve konforlu olur.

    HB düşünüyorum özellikle, 2015 model üstü gibi mesela o model de mondeo lara gücüm yetmez malesef ama güzel seçenek,

     

    23 dakika önce, Murat Kavuk said:

    Bagaj hacmi olarak sınıfının en iyilerinden biri diye bir yorum okudum hb egea için. Sedan kardeşinde olmayan led drl ve biraz daha iyi malzeme kalitesi iddiası da var. Bir de adaptif hız sabitleme çoğu versiyonda standart olacakmış. Fiyat olarak focusa göre kabaca 10-12 bin lira civarında daha ucuz görünüyor. Tabiki bu ucuzluğun gözönünde olmayan bazı nedenleri olacaktır, test etmek, denemek gerek. Ncap ile fiat'ın arası da pek iyi görünmüyor.

    NCAP testlerine sokmaması en çok tartışılan konular arasında bendede merak uyandırmıyor değil.

     

    14 dakika önce, Bekir B. said:

    Türkiye şartlarında alınabilir araç olarak gözüküyor, dizel motor zaten kendini kanıtlamış sıkıntısız, ikinci elle uğraşmayım sıfır aracım olsun fiyatta uygun deniyorsa,,

    aslında tam olarak ta düşündüğüm buydu egea hb i düşünürken :) 

     

  6. Açıkçası focus tan çok memnunum fakat benzin fiyatları aldı başını gitti. dizel bir araç almayı düşünüyorum fazla yol yaptığım için özellikle uzun yol. sıfır fiyatları dizellerde baya uçuk,egea nın fiyatları diğerlerine nazaran daha kabul edilebilir. ama dediğiniz gibi az km de 2. el de düşünülebilinir.  

  7. Arkadaşlar merhaba günaydın herkese ,

     

    Daha önce Fiat Egea sedan hakkında inceleme yapılmıştı ve keyifle okumuştuk, HB hakkında bi inceleme yapılmadı takip ettiğim kadarıyla.

    Acaba kullanma şansı olan veya test etmiş birileri varmı aranızda? Sıfır Egea HB 1.3 urban plus almayı düşünüyorum bu aralar, kullanabilen veya araç hakkında birşeyler söylemek isteyen arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

  8. merhaba arkadaşlar,

    ilk arabam 1981 model ford taunus 1.6 L modeli  idi ve yaklaşık olarak 1 sene kullandım. onun üstüne hyundai accent era, citroen c4 ve son olarak '12 ford focus 1.0 eb trend x modelini kullanıyorum. şu sıralar tekrardan taunus alıp yavaş yavaş elden geçirmeyi düşünüyorum. ilk tercihim tc3 olarak gecen modeli (1979-1982) fakat 17m veya 20m olarak geçen modeller de olabilir p7 olanlardan. böyle bir işe girişmiş olanınız olabilir diye düşündüm yada bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? değişik model tavsiyelere de açığım mesela 131 badem far,t stop diye geçen model de olabilir (1976-1980) veyahut murat 124. Amacım orijinal çok oynanmamış bir araba bulup orijinal şekilde restore etmek. 

     

    ilk arabam, ilk göz ağrımda şu şekilde :)

    1912028_10152310680163057_1681512366_o.jpg

    10001264_10152308796038057_1966874530_o.jpg

    10003682_10152310680298057_851320395_o.jpg

    • Beğen 4
  9. 10 saat önce, Cem Boneval said:

    Avrupa spec olunca hem adı hem içi değişiyor.

    Bakalım bizde ne nasıl çıkacak.

    Ama Ege iyi satacak...

     

    bence çok şık olmuş sw ve hb versiyonları. stilo ve bravo hayal kırıklığından sonra bence fiat egea yla baya tutacak gibi duruyor. bende ankarada sıfırı için görüşmeye gitmiştim benim arabaya düşük fiyat verdikleri için alamamıştım. hayırlısı da oldu gerçi focus la tanıştım :)

     

  10. bende lg g4 kullanıcısıyım. cem bey in de dediği gibi ısınma sorunu harici performansından memnun kalırsınız. daha önce samsung s2 ve s3 te kullanmıştım ve sonrasında lg g 2 ye gecmiştim ki bence efsane bi telefon performans olarak. g4 ünde en hoşuma giden özelliği kesinlikle kamerası manuel ayarlanabiliyor ve inanılmaz fotoğraflar çıkıyor. deri kapak konusunda da 2. aydan sonra aşınma başlıyor sürekli cebinize sokuyorsanız telefonu. ben mesela kılıfla kullanmaya başladım çünkü orjinal deri kapakları çok pahalı. sonuç olarak o paraya alabileceğiniz en iyi telefonlardan birisi kesinlikle tavsiye ederim. (n11 den ithalatçı garantili aldım turuncumağaza diye bi mağaza dan 1450 ye gelmişti bana )

  11. İnternet değil evet. hepsi 2015 diye biliyorum, falken e özellikle baktım 2015 üretimi.

    gerçi esnaf abim 230 a 2013 michelin var elimde dedi +50 de montaj parasıyla :) 

    p.tesi bakma şansım olacak dunlop a dediğiniz model ise arada sadece 60 tl oynuyor.

    ah hocam birde polatlı da goodyear bayisi bulabilsem :) @Cem Boneval

    bu mekana hiç girmedim petlas ı görünce ama internette goodyear da gözüküyor şimdi baktım. p.tesi bide buraya uğrayayım ben en iyisi :)

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.