Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Ön Lastiklerde Oluşan Soyulmalar

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Bir süredir aracımın sadece ön lastiklerinde oluşan taban kısmında oluşan pütürlü şekilde oluşan soyulmalar dikkatimi çekiyor.(Lastikler Mıchelın primary hp).Lastikleri kullandığım güzergay genellikle pürüzlü asfalt bozuk yollarımız biraz ben buna bağlıyorum ama sizede sormak istedim ama sade3ce ön lastiklerde olması biraz şüphelendirdi beni.

fknCZs7.jpg

UxVUCrf.jpg

Resimler araç garajda olduğu için karanlık biraz.

Solved by Tolga Başaran

Yanıtlama zamanı:

araç önden çektiği için normal

Tolga katılıyorum,taşlı yollarda bu normal olabilir.Fazla dert edecek bir durum değil bence tabi sizin lastiklerin hamuru da biraz yumuşaktır. onun da etkisi var tabiki

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bende bozuk yollar yüzünden olduğunu düşünmüştüm.Peki ön ve arka lastikleri yer değiştirsek yol tutuşda herhangi bir negatif etkisi olurmu.

Yanıtlama zamanı:

her 10 bin km'de önlerle arkaları değiştirmemiz gerekiyor.

Yanıtlama zamanı:

Benl resmin usttekini giremedim ama pul pul kauçuk parcaciklari kopuyorsa bu michelin de rastlananbir durum. Genelleme yapamam ama var boyle sorunlarla karsilasan kullanicilar

Ben enerji saverlarda bu durumla karsilastim ama primacy hp debu sorunla karsilasmadim.

Arti olarak lastiklerinizin yerlerini degistirin her on bin km de.

Bknz lastik rotasyonu

Yanıtlama zamanı:

Benl resmin usttekini giremedim ama pul pul kauçuk parcaciklari kopuyorsa bu michelin de rastlananbir durum. Genelleme yapamam ama var boyle sorunlarla karsilasan kullanicilar

Ben enerji saverlarda bu durumla karsilastim ama primacy hp debu sorunla karsilasmadim.

Arti olarak lastiklerinizin yerlerini degistirin her on bin km de.

Bknz lastik rotasyonu

Hep michelin kullandım... Yazlık ve kışlık olarak...

Bu aracıma ilk defa kışlık ve yazlık goodyear tercih ettim. Michelin'e boşa para vermişim. Efficientgrip performance kullanıyorum ve herkese öneriyorum ;)

Yanıtlama zamanı:

Hep michelin kullandım... Yazlık ve kışlık olarak...

Bu aracıma ilk defa kışlık ve yazlık goodyear tercih ettim. Michelin'e boşa para vermişim. Efficientgrip performance kullanıyorum ve herkese öneriyorum ;)

Aynisini bende kullaniyorum.

Aynen bendesuan itibariyle çok memnunum.

Yanıtlama zamanı:

Aynisini bende kullaniyorum.

Aynen bendesuan itibariyle çok memnunum.

Aynen öyle... Bu lastiği lastikciler Energy Saver'la aynı diye kendilerini kandırıyolar... Performans kesinlikle Conti Premium Contact 5 ayarında... Limitler hiç fena değil ;)

Yanıtlama zamanı:

Sizin yol koşullarınıza benzer yolda benim goodyear lastiklerimde 25 binde aynı duruma gelmişti.lastikçiye gösterdim değiştirmelimiyim diye. kullan abi bu bişey değil bu soyulan yüzeyin altında daha kaç kat tabaka var dediydi. 10 bin daha herhangi bir sıkıntı yaşamadan kullanıp sonra lastikleri değiştirdim.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.