Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 201511 yıl comment_305024 Bir süredir aracımın sadece ön lastiklerinde oluşan taban kısmında oluşan pütürlü şekilde oluşan soyulmalar dikkatimi çekiyor.(Lastikler Mıchelın primary hp).Lastikleri kullandığım güzergay genellikle pürüzlü asfalt bozuk yollarımız biraz ben buna bağlıyorum ama sizede sormak istedim ama sade3ce ön lastiklerde olması biraz şüphelendirdi beni. Resimler araç garajda olduğu için karanlık biraz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 201511 yıl Solution comment_305026 araç önden çektiği için normal Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 201511 yıl comment_305027 araç önden çektiği için normal Tolga katılıyorum,taşlı yollarda bu normal olabilir.Fazla dert edecek bir durum değil bence tabi sizin lastiklerin hamuru da biraz yumuşaktır. onun da etkisi var tabiki Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 201511 yıl Yazar comment_305028 Bende bozuk yollar yüzünden olduğunu düşünmüştüm.Peki ön ve arka lastikleri yer değiştirsek yol tutuşda herhangi bir negatif etkisi olurmu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 201511 yıl comment_305030 her 10 bin km'de önlerle arkaları değiştirmemiz gerekiyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 201511 yıl comment_305054 Benl resmin usttekini giremedim ama pul pul kauçuk parcaciklari kopuyorsa bu michelin de rastlananbir durum. Genelleme yapamam ama var boyle sorunlarla karsilasan kullanicilar Ben enerji saverlarda bu durumla karsilastim ama primacy hp debu sorunla karsilasmadim. Arti olarak lastiklerinizin yerlerini degistirin her on bin km de. Bknz lastik rotasyonu Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 201511 yıl comment_305066 Benl resmin usttekini giremedim ama pul pul kauçuk parcaciklari kopuyorsa bu michelin de rastlananbir durum. Genelleme yapamam ama var boyle sorunlarla karsilasan kullanicilar Ben enerji saverlarda bu durumla karsilastim ama primacy hp debu sorunla karsilasmadim. Arti olarak lastiklerinizin yerlerini degistirin her on bin km de. Bknz lastik rotasyonu Hep michelin kullandım... Yazlık ve kışlık olarak... Bu aracıma ilk defa kışlık ve yazlık goodyear tercih ettim. Michelin'e boşa para vermişim. Efficientgrip performance kullanıyorum ve herkese öneriyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 201511 yıl comment_305204 Hep michelin kullandım... Yazlık ve kışlık olarak... Bu aracıma ilk defa kışlık ve yazlık goodyear tercih ettim. Michelin'e boşa para vermişim. Efficientgrip performance kullanıyorum ve herkese öneriyorum Aynisini bende kullaniyorum. Aynen bendesuan itibariyle çok memnunum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 201511 yıl comment_305224 Aynisini bende kullaniyorum. Aynen bendesuan itibariyle çok memnunum. Aynen öyle... Bu lastiği lastikciler Energy Saver'la aynı diye kendilerini kandırıyolar... Performans kesinlikle Conti Premium Contact 5 ayarında... Limitler hiç fena değil Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 201511 yıl comment_305248 Sizin yol koşullarınıza benzer yolda benim goodyear lastiklerimde 25 binde aynı duruma gelmişti.lastikçiye gösterdim değiştirmelimiyim diye. kullan abi bu bişey değil bu soyulan yüzeyin altında daha kaç kat tabaka var dediydi. 10 bin daha herhangi bir sıkıntı yaşamadan kullanıp sonra lastikleri değiştirdim. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın