Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 201511 yıl comment_304972 Her yer de yazan ilk egzoz muayenesinin ilk 3 yaş sonunda yapılacağı, ancak TUVTURK inatla, egzoz muayenesinin de ilk periyodik muayene ile bittiği ve yapılması gerektiğini söylüyor. Hem müşteri hizmetleri hemde istasyon bu şekilde söyledi. Bu işin doğrusu hangisidir? Kesin bilgiye nasıl ulaşabiliriz? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 201511 yıl comment_304981 Her yer de yazan ilk egzoz muayenesinin ilk 3 yaş sonunda yapılacağı, ancak TUVTURK inatla, egzoz muayenesinin de ilk periyodik muayene ile bittiği ve yapılması gerektiğini söylüyor. Hem müşteri hizmetleri hemde istasyon bu şekilde söyledi. Bu işin doğrusu hangisidir? Kesin bilgiye nasıl ulaşabiliriz? Bu işin doğrusu araç Trafiğe çıkış tarihinden itibaren 3 yıldır Ben o şekilde Yaptım tüvtürkte hemde yanlış olanıda doğru diye direniyorlar bişey bildikleri yok http://cevreonline.com/emisyon/egzoz/sin%20ve%20per..htm Mayıs 14, 201511 yıl Serdar yaman tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 201511 yıl comment_304985 Bu yasal düzenlemeyi telefonda favoriye falan alıp, aksini söyleyen Tüvtürk kişisine göstermek lazım herhalde... Ben bu sene ilk muhayeneye gireceğim; bu durumdan sorun çıkma olasılığı nedir? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 201511 yıl comment_304988 Bu yasal düzenlemeyi telefonda favoriye falan alıp, aksini söyleyen Tüvtürk kişisine göstermek lazım herhalde... Ben bu sene ilk muhayeneye gireceğim; bu durumdan sorun çıkma olasılığı nedir? Durum aynen dediğim gibi 3 Yıldır Buda tüvtürkün sitesi iş yapıyorlar güya milleti dolandırmaktan başka hiç bişe yok http://www.tuvturk.com.tr/egzoz-gazi-emisyon-olcumu-genel-bilgiler.aspx Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 201511 yıl comment_304990 Emisyon ölçümü de yapıyorlar yani... Önce yaptırıp giderim, bunlarla uğraşmam Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 201511 yıl comment_304992 Emisyon ölçümü de yapıyorlar yani... Önce yaptırıp giderim, bunlarla uğraşmam Bu durumda 1 yıl daha vaktiniz var ama Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 201511 yıl comment_304997 Şimdi aracın Trafiğe çıkışından itibaren ilk üç yıl dolması gerekiyor, tabii karışıklık şurda yeni yasaya göre aracın TR ye girip Faturası kesildiği tarih de normal araç muayenesi ilk 3 yılı kapsıyor, yani araç Ocak Ayında ülkeye girdi ama siz Mart Ayında alıp plâka taktınız, bu durumda ilk üç yıl muayeneye gittiğinizde egsoz emisyonu yaptırmanıza gerek yok ziraa Trafiğe çıkış tarihi Mart olduğu için daha Mart ayına kadar Kullanım süreniz var, bu tarihleri ruhsata bakarak bulabilirsiniz... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 201511 yıl comment_305001 Şimdi aracın Trafiğe çıkışından itibaren ilk üç yıl dolması gerekiyor, tabii karışıklık şurda yeni yasaya göre aracın TR ye girip Faturası kesildiği tarih de normal araç muayenesi ilk 3 yılı kapsıyor, yani araç Ocak Ayında ülkeye girdi ama siz Mart Ayında alıp plâka taktınız, bu durumda ilk üç yıl muayeneye gittiğinizde egsoz emisyonu yaptırmanıza gerek yok ziraa Trafiğe çıkış tarihi Mart olduğu için daha Mart ayına kadar Kullanım süreniz var, bu tarihleri ruhsata bakarak bulabilirsiniz... Aynen durum bu abi bir çok kişinin 1 yılını yiyip vurguna devam ediyorlar [emoji122][emoji122][emoji122] Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 201511 yıl comment_305004 Bu durumda 1 yıl daha vaktiniz var ama Benim trafiğe çıkış üç yıl, Ağustos'ta doluyor; takip eden 2 hafta önce servis, sonra egzoz ölçüm sonra da muhayene diye biliyordum?... Araç üretimi Mart sanırım ama tescil geçerli olduğu için bir önemi yok, değil mi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 201511 yıl comment_305006 Benim trafiğe çıkış üç yıl, Ağustos'ta doluyor; takip eden 2 hafta önce servis, sonra egzoz ölçüm sonra da muhayene diye biliyordum?... Araç üretimi Mart sanırım ama tescil geçerli olduğu için bir önemi yok, değil mi? Önemli olan Trafiğe çıkış tarihi [emoji106] Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın