Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 201511 yıl comment_302071 Merhaba bi sorum olacaktı 2011 1.6 ecoboost focus 3 aracim var bluetooth ile konuşma yapıyordum başlarda sorun yoktu sonra bluetooth ile müzik dinlemeye başladım hala da dinliyorum bi problem yok ancak artık konuşma yapamıyorum ekranda gözüküyor arama müzik kapanıyor ama ne ses geliyo nede gidiyo ayarlarında bi sıkıntı var sanırım bunu nasıl düzeltebilirim şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 201511 yıl comment_302075 Merhaba bi sorum olacaktı 2011 1.6 ecoboost focus 3 aracim var bluetooth ile konuşma yapıyordum başlarda sorun yoktu sonra bluetooth ile müzik dinlemeye başladım hala da dinliyorum bi problem yok ancak artık konuşma yapamıyorum ekranda gözüküyor arama müzik kapanıyor ama ne ses geliyo nede gidiyo ayarlarında bi sıkıntı var sanırım bunu nasıl düzeltebilirim şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar Müzik telden degilde başka bir yerden çalarken konuşabiliyomusunuz? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 201511 yıl Yazar comment_302096 Şuan hiç bi türlü konuşma yapamadım bide ilginç bişi ile karşılaştım bn telefondan müziği deezer yada spotify gibi programlardan dinliyorum genelde telefondan herseyi kapatmama rağmen müzik çalıyor anlamış değilim Nisan 29, 201511 yıl Özkan Ceylan tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 201511 yıl comment_302102 hiç bir şekilde konuşamıyosanız bi servise gösterin ama gitmeden bi resetleyin belki düzelir ayarlardan olcağını sanmıyorum çok bi ayar yok zaten Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 201511 yıl comment_302104 Merhaba bi sorum olacaktı 2011 1.6 ecoboost focus 3 aracim var bluetooth ile konuşma yapıyordum başlarda sorun yoktu sonra bluetooth ile müzik dinlemeye başladım hala da dinliyorum bi problem yok ancak artık konuşma yapamıyorum ekranda gözüküyor arama müzik kapanıyor ama ne ses geliyo nede gidiyo ayarlarında bi sıkıntı var sanırım bunu nasıl düzeltebilirim şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar Telefonunuza bu ara güncelleme geldi mi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 201511 yıl Yazar comment_302106 Yok gelmedi ama telefondan kaynaklida olabilir belki başka tel ile denemedim bi de resetleme işlemini nasıl yapıyoruz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 201511 yıl comment_302108 Yok gelmedi ama telefondan kaynaklida olabilir belki başka tel ile denemedim bi de resetleme işlemini nasıl yapıyoruz. Akü kutup başlarını söküp takmanız yeterli ama teyp şifresini biliomusunuz Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 201511 yıl comment_302109 Yok gelmedi ama telefondan kaynaklida olabilir belki başka tel ile denemedim bi de resetleme işlemini nasıl yapıyoruz. Ünite'den telefonunuzu silin bakalım. Klavuz'da detayları olmalı Akü kutup başlarını söküp takmanız yeterli ama teyp şifresini biliomusunuz Focus 3'de böyle bir şifreye ihtiyaç yok Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 201511 yıl comment_302111 Ünite'den telefonunuzu silin bakalım. Klavuz'da detayları olmalı Focus 3'de böyle bir şifreye ihtiyaç yok Buna sevindim bende şifre yok napcaz giderse diodum Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 201511 yıl comment_302112 Bencede telefonla teypden eşleştirmeleri silip yeniden eşleştirin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 201511 yıl Yazar comment_302116 Teşekkür ederim herkese yarın denicem hepsini sonucu paylaşırız. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 201511 yıl comment_316543 @Özkan Ceylan sonucunu bekliyoruz hala Teşekkürler Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 201511 yıl comment_316549 Böyle bir sorunla bende karşılaşmıştım ve sorun telefon kaynaklı çıktı, başka bir telefondan denediğimde sorunsuz çalıştı ve çözüm olarak telefon değişti Not: Servis teybin sökülüp bakılması yada servisine gönderilmesi gerektiği teşhisini koymuştu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 201511 yıl comment_316589 bende de bluetooth bağlantı kesilme sorunu halen devam ediyor. Arabadan ve telefondan kaldırıp tekrar ekledim sorunu çözmedi. Biraz araştırınca android 4.1.2 ve 4.3 bazı telefonlarda bu tür arızaların olduğunu buldum. Çözüm olarak fabrika ayarlarına dönülmesi söylenmiş o da olmazsa cyanogenmod a geçiş yapmayı deniycem (telefon s3) Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın