Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Kaza Ve Sonrası yapılacak işlemler

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Ha bu arada o gözü değil de başka bir yeri diye hatırlıyorum.. :D

:D

Emre hangi Ereğli bu :D

Edit: Göz kesmez

*** yemez

Onur Solmaz tarafından düzenlendi

• Yanıt 31
  • Görüntüleme 5,4k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• bence soguk su içsin...arkadaşın adam iyi biriymiş ogece arabalar çekildikten sonra yerlerinden...hiçbirşey ispatlayamazdı arkadaşın...adam gelmeze nolucaktı...banane kardeşim ben yapmadım dese...onun

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Yol masrafını birleşip verelim yaaa çağır Samet'i buraya ÜzÜldÜğÜ şeye bak kaç paraymış söyleyin hemen aktaralım...

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Aynen --- iPhone Yolladı ---

Yanıtlama zamanı:

:D

Emre hangi Ereğli bu :D

Edit: Göz kesmez

*** yemez

yarın gece ya da pazar sabah yoldayız gözle passatları onur.. :D Karaman'a geliyoruz.. :D

Yanıtlama zamanı:

Ne zaman gri passat görsem plakası 31 mi diye bakıyorum zaten :D hani görsem ne yapacam önünü mü kesecem arabanın :D

Yanıtlama zamanı:

Ne zaman gri passat görsem plakası 31 mi diye bakıyorum zaten :D hani görsem ne yapacam önünü mü kesecem arabanın :D

Şöyle yapacaksın ;

Amannn Adanalııı Yavrummm Adanalıııı Deyip atla önlerine :D

Yanıtlama zamanı:

arkadaşlar hoşcakalım ben golfclupa geciyorum highline alırım bakarım keyfine....iyi günlerdi hoşcakalın....herkese iyi bayramlar..... :D

Yanıtlama zamanı:

Şöyle yapacaksın ;

Amannn Adanalııı Yavrummm Adanalıııı Deyip atla önlerine :D

Aman abi Hasan sürüyorsa duramaz asfalta yapıştırır valla :D

Yanıtlama zamanı:

arkadaşlar hoşcakalım ben golfclupa geciyorum highline alırım bakarım keyfine....iyi günlerdi hoşcakalın....herkese iyi bayramlar..... :D

:D ne oldu abi golfe sattın bizi

Yanıtlama zamanı:

olum deliriyor gördüğünden beri dokunmatik ekran da var...napayım obinecek....engüzeli beyaz...higline...

Yanıtlama zamanı:

Ben şunu anlamıyorum..

tsi 122 eskidi seneye yenisi geliyır %25 daha az tüketecek..1 yılı geçmeden golf 7 gelecek.. o kadar şikayet yedi.. hemde benzinli

ecoboost var 2 daha koy...Ben bunu derim daha da karışmam :D para benim değil :D :D

Yanıtlama zamanı:

söyliyom dinlemioyr herkeste focus var diyor...bide bütün hatınların ilgisi golfteymiş nebilem...adam aşk oldu birden golfe bugünde bindi içine...

Yanıtlama zamanı:

bencede....bilmiyom....işte son durum bu...adama su getir diyom golf alırsan getiririm diyor...ne bçim şey focus alayım dedim ecobosst salla onu diyor...allalla

Yanıtlama zamanı:

Bi ara msnden konuşalım Emrecim konuyla alakalı :zha:

Söyleyeceğim bi kaç şey var :D Forumda uygun olmaz :D

Yanıtlama zamanı:

Benim anlamadığım arkadaşın 60 ile yaptıysa o kazayı nasıl 2.000 liralık bir hasar çıkmış. Hiç belli değil araç eskisi gibi filan yazmışsın sanki araç ağır bir hasardan çıkmışta bunu servis kaydındada göstermemeye çalışılmış gibi Emre'cim.

Tevfik abi doğru demiş, ertesi gün adam gelmese inkar etse ne yapacaktı arkadaşın. Aracının yapıldığına şükretsin. Birde servis kaydında göstermek istememesinden dolayı, satarken o hasarı gizleyipdemi satmaya çalışacak. Buda doğru birşey değil.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.