Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Dizel Hb Araba Tavsiyesi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Merhaba.. Kendime dizel hb bir araba almayı düşünüyorum. Çok usta bir şoför sayılmam. Kullanımı kolay, görüş açıları iyi bir hb tavsiye edebilir misiniz? Hangi araçların görüş açıları daha iyidir?Kullanımı kolay ve sorun çıkarmaz?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Focus iyi bir tercih zaten

2 kişilik bir aileyiz şimdilik focus büyük gelir fiesta nasıldır? maddi olarak da b sınıfı alabilirm diye düşünüyorum.

Yanıtlama zamanı:

Merhaba.. Kendime dizel hb bir araba almayı düşünüyorum. Çok usta bir şoför sayılmam. Kullanımı kolay, görüş açıları iyi bir hb tavsiye edebilir misiniz? Hangi araçların görüş açıları daha iyidir?Kullanımı kolay ve sorun çıkarmaz?

Nissan mikra

Kullanımı kolay

Görüş acısı çok iyi.

HB

Dizeli yok tüketimine göre dizele gerek yok.

Yılda 15000 im yapmayacaksanız dizel mantıklı değil.

İlk araba için ideal. Boyayı takıntı yapmadan alın nede olsa acemilik gidene kadar birkaç yere siz sürtersiniz. (Kazasız insallah )Boyalı olur.

volkan onder tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Ucu çok açık bir soru olmuş. Fiyat aralığı yok,sıfır mı ikinci el mi tercih edilecek o belli değil. Bunlarıda yazarsanız daha kolay yardım alabilirsiniz.

Yoksa dizel Focus ST'den, Dacia Sandero'ya kadar seçenek çıkar  :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ucu çok açık bir soru olmuş. Fiyat aralığı yok,sıfır mı ikinci el mi tercih edilecek o belli değil. Bunlarıda yazarsanız daha kolay yardım alabilirsiniz.

Yoksa dizel Focus ST'den, Dacia Sandero'ya kadar seçenek çıkar  :)

doğru dediniz :) ucu açık oldu biraz ikinci el düşünüyorum. max. 35 bine kadar olabilir ikinci elinin iyi olması masraf çıkartmaması bir de kolay kullanılabilmesi önceliğim

Yanıtlama zamanı:

Kolay kullanımdan otomatik vites anlıyorum.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Kolay kullanımdan otomatik vites anlıyorum.

evet otomatik vites de olabilir  kolay kullanım derken debriyaj fren gazın iyi kullanılması bildiğim kadarıyla dizel araçları stop ettirmek zor benzinliye göre.. focusun 2003-2004 hb modeline ne diyorsunuz ? micra dedinz ama ikinci eli çok yok sanırım yollarda çok gördüğüm bir araç değil

Yanıtlama zamanı:

evet otomatik vites de olabilir kolay kullanım derken debriyaj fren gazın iyi kullanılması bildiğim kadarıyla dizel araçları stop ettirmek zor benzinliye göre.. focusun 2003-2004 hb modeline ne diyorsunuz ? micra dedinz ama ikinci eli çok yok sanırım yollarda çok gördüğüm bir araç değil

Gidip ikisinide kullanın hangisi size uyarsa beğenirseniz ona bakın.
Yanıtlama zamanı:

35 bine dizel otomatik sadece reno da olur diye tahmin ediyorum.fiesta iyi bir tercih olabilir onun da dizel otomatigi yok.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.