Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 201511 yıl comment_299798 merhaba arkadaşlar; aracıma lpg düşünüyorum, genelde brc taktıran çok, ancak işçiliğine güvendiğim ve dürüslüğüne inandığım biri var, ancak lovato yetkili bayisi. lovato taktırsam sizce nasıl olur, sıkıntıları varmıdır? kendisine sorduğumda problem olmaz dedi. brc kitide takıyor, ancak brc taktırırsam 2a da taktırırım. nede olsa ithalatçısı kendisi. kararsız kaldım. ne dersiniz. lovato kullanan arkadaşım var. nissan kaşkaide kullanıyor. sıkıntı yok dedi. ekonomi konusunda ikiside aynımıdır? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 201511 yıl comment_309699 merhabalar ben 2011 yılında Ankara 2A mühendislikte takdırdım 40.000 km oldu herhangi bir sıkıntı olmadı çok şükür markada önemli fakat kitin montajı sırasında uygulanan işcilik te kit kadar önemli..... Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 201511 yıl comment_319216 2 haftalik bende Focus sahibiyim ,bir onceki aracimda (kia rio 2011) lovato taktirmistim ,sorun ve cekis problemim olmamisti... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın