Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

  • 0

2006 C-Max Sunroof Söküm Ve Bakımı


Sezgin M.

Soru

aracım da özellikle sağ arka davlumbaz üzerinde su birikintileri ve terleme gördüm. sol tarafında biraz daha azdı. sunroof su tahliye kanallarına bolca su dökünce arka sağ kapının üzerinde fitille birleşim yerinden su geldiğini görünce tavan döşemesini tutan arkada 2 adet klips + kapı üstlerindeki yolcu tutamakları + emniyet kemerinin üstündeki beyaz plastik kaplamalar + ön kapı direkleri kaplaması + ön tavan lambası dikkatlı bir şekilde söküldü. sunroof un (resimlerdede görüldüğü üzere) sağ arka tarafında su tahliye deliğinin önünde bir adet şeker veya sakız kağıdına benzer bir kağıt sıkıştığı tespit edildi. kağıt sökülüp sunroof bakımı da yapıldı. sunroof hareket ettiren çelik tel komple gress yağı ile yağlandı. işlemler ters bir şekilde yapılarak araç toplandı. su sorunu kalmadı.

 

1-gkm73R.jpg

2-gkmdlO.jpg

3-07Ov7L.jpg

4-lknJvE.jpg

5-lknJjp.jpg

6-lknJ1p.jpg

Sezgin M. tarafından düzenlendi
  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu soruda 4 cevap bulunuyor

Önerilen Mesajlar

  • 0

Geçmiş olsun. Benim aracimda Sunroof yarı açık pozisyonda hafif yağmurda kaldı. İçeriye su akmamis ama iç sürgülü kapak biraz islaninca döşemesi sarktı. Kapak komple çıkmadan döşemenin iyi bir şekilde yapistirilabilecegini sanmıyorum. Tavan sokulmeden kapak çıkıyor mu ya da kapak çıkmadan birseyler yapılabilir mi? Teşekkürler

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.