Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 201511 yıl comment_297607 Arkadaşlar herkese iyi gunler aranıza yeni katıldım.. benim 2004 focus var .. on ızgarası ni siyaha boyasam olurmu yoksa komple tamponmu değişecek? Arkadaşlar herkese iyi gunler aranıza yeni katıldım.. benim 2004 focus var .. on ızgarası ni siyaha boyasam olurmu yoksa komple tamponmu değişecek? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 201511 yıl comment_297608 Hangi ızgarası? Net renklerin belli olduğu fotoğraf ekleseniz keşke bizde bir şeyleri görebilsek. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 201511 yıl Yazar comment_297609 Hangi ızgarası? Net renklerin belli olduğu fotoğraf ekleseniz keşke bizde bir şeyleri görebilsek. masbiyerle ızgara arası Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 201511 yıl comment_297776 Marşbiyer diye kapı altlarına diyoruz. Sanırım siz, alt ızgara ile tampon altı lastiği arasında kalan kısımdan bahsediyorsunuz. Gerçi hiç bir şekilde farketmez, boya için tampon değişmez.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 201511 yıl Yazar comment_297828 Marşbiyer diye kapı altlarına diyoruz. Sanırım siz, alt ızgara ile tampon altı lastiği arasında kalan kısımdan bahsediyorsunuz. Gerçi hiç bir şekilde farketmez, boya için tampon değişmez.. Aynen öyle murat bey teşekkür ederim Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın