Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Havalandırma Sistemi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Selam Arkadaşlar arabayla giderken hiç birşeye basmadan havalandırmadan hava geliyor araç içi çevrimi açınca kesiliyor ama oda bir süre sonra devre dışı kalıyor normal midir bu durum

Yanıtlama zamanı:

bu durum gayet normal bir durum bildiğim kadarıyla..İçeri dışarıdan daha sıcaksa(galiba tam bilmiyorum soğuksa da olabilir) camların buğu yapmasını önlemek için hava alır...

Araç içi dolaşım da 30 dk sonra havanın eskidiğini düşünerek araç iptal eder; çünkü eski hava uyku ve uyuşukluk getirir..Zaten camlarda hafif buğu oluşur oradan anlarsınız. :kop:

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

bu durum gayet normal bir durum bildiğim kadarıyla..İçeri dışarıdan daha sıcaksa(galiba tam bilmiyorum soğuksa da olabilir) camların buğu yapmasını önlemek için hava alır...

Araç içi dolaşım da 30 dk sonra havanın eskidiğini düşünerek araç iptal eder; çünkü eski hava uyku ve uyuşukluk getirir..Zaten camlarda hafif buğu oluşur oradan anlarsınız. :kop:

sizin dediğiniz mantık olarak doğru da bana biraz garip geldi sürekli hava alması diğer yeni kasa focuslarda da böyle mi acaba

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

sürekli açık mı kalıyor peki bu yoksa kendi kendine kesiyor mu.Şehir içinde falan pis hava da girer kamyonların egzoslarından

Yanıtlama zamanı:

olması gereken bir özellik bence de. ancak bir eksiği var ya da ben çözemedim. radyonun iki tarafındaki tekerlekli olan ızgaralardan sadece dış (soğuk) hava gelse daha iyi olurdu. ya da bu gelen hava ızgaraların kenarındaki tekerlekler yardımı ile tamamen kesilebilse daha iyi olurdu.

yusuf terzi tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

diğer araçlarda da bu böyleyse tamam o zaman benim arabada bi sorun var sandım :kop: tekerleli olan ızgaralardan çizgileri aşağı getirince kesiliyo ama kapı tarafındakilerden geliyo

Yanıtlama zamanı:

sürekli açık mı kalıyor peki bu yoksa kendi kendine kesiyor mu.Şehir içinde falan pis hava da girer kamyonların egzoslarından

duman almaz içeriye havanın genelinde olan kokuları alır sadece

İç kabinin hava alış kanalları kaputun hemen arkasında sileceklerin oradaki ızgaralardır. Araç yolda giderken aracın aerodinamik yapısından dolayı normal havadan daha yoğun olan bir gazın (egzos gibi) aracın içerisine girme oranı çok çok düşük

bmw-wind-tunnel-600x399.jpg

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

yani dediğinize göre bu sistem güzel bişey can sıkmaya gerek yok öyle mi :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

focus da çekici,beni çekti yani :kop:

Yanıtlama zamanı:

Selam Arkadaşlar arabayla giderken hiç birşeye basmadan havalandırmadan hava geliyor araç içi çevrimi açınca kesiliyor ama oda bir süre sonra devre dışı kalıyor normal midir bu durum

Ben bööyle bişey hiç farketmedim yahu...Olsaydı kesin farkederdim...Yarın daha dikkat edeyim bakiim..Ama havalandırmayı açmadığım sürece içeri hiç hava almıyor benim şeker kırmızımda....

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.