Yanıtlama zamanı: Mart 14, 201511 yıl Yazar comment_292100 Bugun serviste gecti gunum. 11:30 da teslim ettigim araci 17:00 da anca teslim alabildim. Yapilan tetkikler sonucu uzun huzmeli far ampulunun soketi kisa devre yaptiriyormus. garantili oldugu icin fari degistirmeyi onerdiler. 1200TL imis:) renk farki olusabilecegini dusundugum icin ricalarim sonucu cikma bi fardan soketi alip benimkine taktilar sorun cozuldu. Maliyet: 80TL ps: Elektrikciye kafayi yedirmis sorunu bulmak. amma sitem etti. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 14, 201511 yıl comment_292133 Bugun serviste gecti gunum. 11:30 da teslim ettigim araci 17:00 da anca teslim alabildim. Yapilan tetkikler sonucu uzun huzmeli far ampulunun soketi kisa devre yaptiriyormus. garantili oldugu icin fari degistirmeyi onerdiler. 1200TL imis:) renk farki olusabilecegini dusundugum icin ricalarim sonucu cikma bi fardan soketi alip benimkine taktilar sorun cozuldu. Maliyet: 80TL ps: Elektrikciye kafayi yedirmis sorunu bulmak. amma sitem etti. elektrikçi elektrikçi değilmiş demekki dün yazacaktım sokete ve kablolara bakın diye garanti var diye gerek görmemiştim. Neyse geçmiş olsun. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 14, 201511 yıl Yazar comment_292166 Farin icindeki teferruati gordukten sonra korktum acikcasi kurcalamaya. Tesekkur ederim sagolun Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın