Yanıtlama zamanı: Mart 9, 201511 yıl comment_291139 2014 focus var bitane titanum. Dokunmatik ekran var ama navigasyon paketi ve geri görüş kamerası yok. Bayide sordum sd kart gerigörüş kamerası alırsak navigasyon paketi ile kamera çalışıyormuş. Cihazın destegi felan varmı. Konu hakkında tam bilgisi olan varmı. Acaba. Ebaydan sd kart getitirsem direk tanırmıki navigasyon sistemini. Geri görüş kamerası yeride cihazda hazır galiba. Konu biraz dagınık oldu ama. Kusuruma bakmayın lütfen Mart 9, 201511 yıl Fahri Tetik tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 9, 201511 yıl comment_291145 Sorduğunuz bayiden alın (test aracından) sd kart deneyin, bize de geri dönüş yapmayı unutmayın lütfen. Anten gerekebilir. O yüzden biri denemeden tam emin cevap alamazsınız. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 9, 201511 yıl Yazar comment_291149 Sorduğunuz bayiden alın (test aracından) sd kart deneyin, bize de geri dönüş yapmayı unutmayın lütfen. Anten gerekebilir. O yüzden biri denemeden tam emin cevap alamazsınız. Bayide navigasyonlu araç yok galiba bulabilirsek deneyip. Burda bilgi verecem hocam. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 9, 201511 yıl comment_291150 Bayide navigasyonlu araç yok galiba bulabilirsek deneyip. Burda bilgi verecem hocam. Aslında istanbul'da felan var öyle test araçları ama navi'siz satın alan birinin denemesi lazım Şuan siteye olumlu olumsuz yazan yok. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 9, 201511 yıl comment_291156 Benim kişisel araştırmalarıma göre; - anten sorun değil, bu ekranlar gps verisini sync modülünü bağlı gpsm modülünden alıyor, bunlar da artık tüm araçlarda var. - navili versiyonun ekranına entegre ek bir kart daha var, - kamera için, ilave resim işleme modülü de gerekiyor, ve tabi tesisat.. Yine de ifade edeyim, yanılıyor olabilirim. Ancak 2000 liralık fiyat farkı istendiğine göre, orjinal ilave parçaların tek tek fiyatı toplandığında en az 3000-4000 lira olmalı.. Mart 9, 201511 yıl Murat Kavuk tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 9, 201511 yıl comment_291157 Yine de ifade edeyim, yanılıyor olabilirim. Ancak 2000 liralık fiyat farkı istendiğine göre, orjinal ilave parçaların tek tek fiyatı toplandığında en az 3000-4000 lira olmalı.. Telif hakkı, yazılım parası çoğu ya Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 9, 201511 yıl comment_291160 Telif hakkı, yazılım parası çoğu ya Haklı olabilirsin, ondan da emin değilim Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 10, 201511 yıl comment_291232 ben bizim arabayı alırken bayide satışla ilgilenen arkadaş navi altyapısı var gibi bişeyler söylemişti ama tam olarak doğrumudur bilmiyorum... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın