Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Krom Sis Farı çerçevesi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Focus 3'e Krom Sis Farı Çerçevesi Modifiyesi.

Ürün aslında abs plastik dedikleri krom kaplama bir malzeme. Krom boyanmış sert plastik diyorum ben.

0fc63b64bfbbcad48637a533a97faedd.jpg

Yanıtlama zamanı:

Krom kaplama farlarla birlikte güzel duruyor. Ürün plastik üzeri krom kaplama mı yoksa direk krom mu? 

Yanıtlama zamanı:

Krom kaplama farlarla birlikte güzel duruyor. Ürün plastik üzeri krom kaplama mı yoksa direk krom mu?

Krom kaplama tabiki
Yanıtlama zamanı:

Krom kaplama tabiki

Bende aracıma sonradan takmıştım. Bu aralar kar yağışı fazlaydı ve malum yollara tuzlama çalışması yaptılar. Sis farı çerçevesine gelen bu tuz parçalarının çerçeveyi oksitlendirdiğini gördüm. Ondan merak ettim. Orjinali de mi böyle diye.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ürün aslında abs plastik dedikleri krom kaplama bir malzeme. Krom boyanmış sert plastik diyorum ben. Bkz..Akgür Tic.

Yanıtlama zamanı:

Öncelikle teşekkür ederim. Ürünü zaten oradan temin etmiştim. Sonuçta o üründe çinden ithal. Ben orjinalini merak etmiştim, onun da kaplama olduğunu öğrendim.

Yanıtlama zamanı:

Ben bi türlü sevemedim kromu ya :) tiyanyumum olmadı ama olsa da muhtemelen değişirdim :)

Yanıtlama zamanı:

Ben bi türlü sevemedim kromu ya :) tiyanyumum olmadı ama olsa da muhtemelen değişirdim :)

başlatsam mı krom akımını :)

Yanıtlama zamanı:

Beyaz da veya gümüş de bilmem ama Krom Gece grisine(füme) gidiyor... :)))

• 8 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:
On 24.02.2015 10:59:25, Osman Türkol said:

krom veya paslanmaz trimler iç mekana ayrı bir hava katıyor.ben yaptım güzel oluyor

ABİ BU KROMLARDAN BANADA SPARİŞ GECSEK YARDIM EDEBİLİRMİSİN YAA SANA ZAHMET OLMAZSA

:)

Yanıtlama zamanı:
12 saat önce, kenan akın said:

ABİ BU KROMLARDAN BANADA SPARİŞ GECSEK YARDIM EDEBİLİRMİSİN YAA SANA ZAHMET OLMAZSA

:)

aliexpres ten aracınıza uygun olanlarını seçip sipariş verebilirsiniz.Yeni güncel olarlar daha fazlası olabilir.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.