Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 201511 yıl comment_287081 Arkadaşlar 2013 model ford focus 7000 km deki aracımdan aracı ilk çalıştırdığımda kalkış yapıp yavaşça ilerlerken hızımı arttırmak için hafif gaza yüklendiğimde aracın ön tarflarından bi yerden bişey sürtme sesi bi ses çıkıyor (1 sn. kadar sürüyor). tekrar durup kalktığımda bu ses olmuyor. ancak aracı stop edip tekrar kalkış yaptığımda zaman aynı ses çıkıyor. araç garantili yetkili servise baktırdım bişey bulamadılar herşey normal dediler. sizce nedir bunun sebebi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 201511 yıl comment_287086 Yetkili servis bunu söylerken kendinden emindiyse, takmayın Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 201511 yıl comment_287301 aynı sorun bendede var,özellikle dik yokuş yerlerde kalkışta bariz belli servis önemli değil dedi hatta birşeyler söyledi bu o yüzden filan dedi ama aklımda değil Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 201511 yıl Yazar comment_287393 peki ilerde sıkıntı yapacak bi durumdan bahsetti mi size hocam Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 201511 yıl comment_288322 Bana sorun olmaz dediler spiraller mi dediler onlar ses yapiyomus Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 201511 yıl comment_288335 Ben sağırım sanırım yada benim manda mükemmel. Kesin ben sağırım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 10, 201511 yıl comment_291294 bende de dik yokuş kalkışta sürtme ve ötme sesi var. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 10, 201511 yıl Yazar comment_291380 bendeki sorunu serviste çözemedi bu şekilde biniyorum sıkıntı yok ama o ses deli ediyor beni Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 201511 yıl comment_306018 selam arkadaşlar, yakın zamanda focus aldım 1.0 ecobost, aynı sıkıntılı ses benim aracımdanda geliyo debriyajı fazla zorlayıp aracı hızlı kaldırırken ve hafif tümsekten yavaş cıkarmak istediğinizde debriyaja yüklenince uğultulu ve rahatsız edici bir ses çıkıyo. servise götürüp o sesin kaynağı için bir test sürüşü yaptıktan sonra ordaki usta bu sesin 1.0 küçük motor ve turboyla güçlendirilmiş bir motor olduğu için aşırı zorlamada sistemin kendini korumaya aldığını, yani tork kontrolü olduğunu söyledi. bu açıklama beni tatmin etmedi ama yapacak bişey yok şuan. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 201511 yıl comment_307066 Aynı sesten mustaribim aracı kaldırırken ufak tümsek bir yerden geçerken aracın devirinide veriyorum fakat yine o sürtme sesini yapıyor cok gıcık bi durum servis ( Konya/ OTOKOÇ ) açıklaması balatalardan kanserojen maddenin cıkarılmıs bu yüzdenmiş , fabrika çıkışları böyleymiş volvo aynı şansızamanı kullanıyormus ondada varmış vs vs bahaneler peki neden baska firmalarda böyle bu durum yok adamların aracına bakıyorum sesiz saat gibi çalısıyor da ford da sürtme yapıyor paramıza yazık mı degil bunun çözümü yokmu araştırıyorum herkes şikayetçi çözüm yok bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 201511 yıl comment_307072 Bu sesi 2 yıl önce bende çok takmıştım.Servis yeni baskı balatalardaki kanserojen bi madde tabakasını kaldırdıkları için demişti.Araç 5000 km de falandı şuan 34000 de o sesi artık duymuyorum ya ben debriyaja alıştım yada zamanla kullanımdan ötürü balatanın aşınmasıyla geçti. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 201511 yıl comment_308484 bahsi geçen sorun eğer uğuldama ise o bende de var.. debriyajı yarım yapıp kalkış yaptığımızda biraz uğulduyor ama bunu her seferinde yapmıyor. -En azından benim aracım öyle- bu durumu Çetaş`a ilettiğimde de bana -kronik bir sorun , bir problem yaratmaz- dendi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın