Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 201511 yıl comment_282006 Arkadaşlar benim sıkıntım yeni aldığım aracımın ilk sahibinden kalma cep telefonu aparatı. Aldığım kişi aracını pek kullanmayıp garajda tuttuğundan kendide hiç sökmeye uğraşmamış. Konsol içine sac levha ile tutturulmuş sökümü için biraz uğraştım ama açıkcası elimde kalır dye korktum o yüzden ön konsolu nasıl sökebilirim yardımcı olurmusunuz. Şimdiden teşekkürler... Ocak 16, 201511 yıl Aykut Şahin tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 201511 yıl comment_282015 Öncelikle kolay gelsin, hallederiz. 1- Teyp yuvadan sökülecek (demir aparatları bulmanız lazım) 2- Arkasındaki kablolar sökülecek (dikkat içine kaçmasın ) 3- Etrafındaki 4 vida sökülecek. 4- Kendinize çekmeniz yeterli. Buyrun bu da videosu Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 201511 yıl Yazar comment_282016 sağolun yarın mesai bitişi yapmaya çalışıcam demir aparatıda bi şekilde uydurucaz artık. Yalnız kafama takılan bi soru eğerki teyp kablolarını sökmek zorunda kalırsam yada çektik çıktı dielim tekrar taktığımda şifre istermi çünkü elimde şifre yok bide bu sıkıntım var Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 201511 yıl comment_282017 Kablo ne kadar uzun bilmiyorum eğer vida sökmeye yeterli ise çıkarmazsanız. Şifreyi ise servisten temin edebilirsiniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 201511 yıl Yazar comment_282018 Yardımlarınız için teşekkür ederim iyi forumlar... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 201511 yıl comment_282020 demir aparatıda bi şekilde uydurucaz artık. varmıdır bilmemde ince şiş(örgüde kullanılan) iş görüyor Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın