Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 201511 yıl comment_281713 merhaba arkadaşlar, 1 ay olmadı daha 2012 hb style plus araç aldım. bugün farkettimki arka çamurluklarda iki tarafta da resimlerini eklemeye çalıştığım şerit şeklinde dikdörtgenler var. etrafta focus olmadığından karşılaştıramadım. google'da da bulamadım. bilginiz var mı acaba? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 201511 yıl comment_281715 Bant mı desem folyo mu desem bizim araçlarda da vardı hala olması lazım ben sökmedim inerken binerken çizilmesin diye korumak için sanırım Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 201511 yıl comment_281716 Aero dinami gereği boya atmasını engellemek için. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 201511 yıl comment_281717 Aero dinami gereği boya atmasını engellemek için. Bunu bilmiyordum bak enteresan Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 201511 yıl Yazar comment_281718 çok teşekkür ederim, acayip gergindim sonradan mı bir şey yapıldı diye. artık başlık kalır mı yine birilerine lazım olur diye, yoksa siler misiniz karar sizin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 201511 yıl comment_281722 Evet ben de bunu merak ettiğimde, otomotiv sektöründe çalışan arkadaşıma sorduğumda öğrenmiştim. Hatta bazı arabalarda, alt etek kısımlarındaki boyanın çizilmeye karşı dayanıklı pütürlü boyaya sahip olduğunu. Bunun da taş - çakıl atmalarına karşı dayanıklılık için yapıldığını söylemişti. (Örnek suzuki swift ve yanılmıyorsam jetta) Bizdeki F3'ler daha iyi çünkü adamlar düşünüp yan kısımların siyah plastikten yapılmış olması özellikle kaldırıma sürünme sonucu değiştirmesi kolay, araç boyandı olayı yok, dolayısıyla ucuz kurtulunabiliniyormuş. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın