Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 201411 yıl comment_273728 Aracı yeni aldım. Resimde görüldüğü gibi klima ve 4' lü flaşör düğmelerinin üzerleri silinmiş. Bu görüntü hoşuma gitmiyor. Ankara ostimde birini aradım komple bütün düğmelerin olduğu takımın çıkmasına 400 TL fiyat verdi. Bu düğmeleri ucuza bulabileceğim bir yer varmıdır. Bulabilirsem sadece bu düğmeleri değiştirmek mümkünmüdür Şimdiden teşekkürler Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 201411 yıl comment_273744 Öncelikle düğmeler için servisle konuştunuz mu? Türkiyedeki çok az esp li focus 2 den bir tanesi sizin şu an, çok şanslısınız. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 201411 yıl comment_273813 Aracı yeni aldım. Resimde görüldüğü gibi klima ve 4' lü flaşör düğmelerinin üzerleri silinmiş. Bu görüntü hoşuma gitmiyor. Ankara ostimde birini aradım komple bütün düğmelerin olduğu takımın çıkmasına 400 TL fiyat verdi. Bu düğmeleri ucuza bulabileceğim bir yer varmıdır. Bulabilirsem sadece bu düğmeleri değiştirmek mümkünmüdür Şimdiden teşekkürler 4'lü flaşör düğmesinin sıfır ürün olarak kdv dahil 55 tl fiyatı var. Klima panosunun fiyatlari malesef yüksek sıfır olarak 1000 tl civarı fiyatı var. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 201411 yıl Yazar comment_273833 Servisle görüşmedim serviste fiyatının söylediğiniz gibi pahalı olacağını düşünüyorum. Foruma yazma amacımdan biride belki benle aynı dertten muzdarip olan başka bir arkadaş vardır ucuz yollu bir çözüm bulmuştur bana da yardımcı olur. Ama yinede ilginize teşekkür ederim. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın