Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

  • 0

Focus 3 Xenon Far Hk.


Furkan Çiçek

Soru

Arkadaşlar selamlar,

 

Aracımın sağ farı çatladı. Bir süredir böyle sürüyordum fakat yağmurlu havalar artınca içi su dolmaya başladı. Üzerindeki far xenon far değil. Kısa far hatası vermeyecek ya da versede araca problem oluşturmayacak f3 için xenon far bakıyorum. Ayrıca ayarlanabilir far olmasını istiyorum. Sivas'ta ikamet ettiğim için montajının kolay olması gerek. Burda f3 konusunda kaç tane usta var hiç bilmiyorum. Farlar hakkında hiç bir bilgim yok. İçindekinin özelliği nedir falan hiç bilmem. ST lerde ki gibi siyah ve gündüz farı üzerinde olan bir far olursa daha iyi olur. Fakat bütçeyi çok etkileyecekse standart xenon far da olabilir. Forumda satışını yapan ya da fiyatları ile birlikte nereden sipariş verebileceğimi bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim. Mercekli veya merceksiz gündüz farlı gibi opsiyonlarla fiyat verilirse sevinirim.

 

Saygılarımla,

 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu soruda 3 cevap bulunuyor

Önerilen Mesajlar

  • 0

Aşağıdaki başlıklar ve benzerleri (OEM olmayanlar gibi) sitemizde mevcuttur. Bunları incelemenizi tavsiye ederim. Özetle siz önce bi varolan başlıkları güzelce okuyun yorumlayın takıldıklarınızda yardım etmeye çalışalım.

 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Yakup bey siz link atınca konuları inceledim ama farlara nasıl ulaşacağımı pek anlamadım. Bir de ELM327 cihazı falan geçiyor. Ankara'ya gelsem hem xenon farları mevcut olan hemde montajı sorunsuz yapacak bir yer var mı? Oturup devre hazırlayamam ben. Ama gidip farları taktırabilirim.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

O başlıklarda genelde nerden aldınız veya şuradan aldım diye açıklamalar oluyordu, ondan verdim. Sadece ilk mesajlar ile sınırlı kalmayarak dediğim gibi forumdaki diğer başlıklara da bakmanızda fayda var.

 

Ayrıca internetten de aşağıda verdiğim parça kodları ile arama da yapabilirsiniz.Ek olarak sponsorumuzdan da fiyat alabilirsiniz eşdeğer veya orjinal olarak.

 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.