Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Ford 6000 Cd

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar ford 6000 cd f1 aracıma bir değişiklik yapmadan olurmu?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Acaba deneyen arkadaşlar varmı?Aracın teyp yerine birebir otururmu?Teyp arkasındaki soketlerine direk işlem yapmadan bağlanırmı?Tecrübesi olan varsa paylaşırsa sevinirim ^_^

Yanıtlama zamanı:

Şekil itibari ile sizin arabanızdaki ile aynı forma sahip 6000CD'den bahsediyoruz sanırım. Tak çalıştır kullanabilirsiniz. Soketleri aynıdır. Bende focus 1 varken, önce 6000CD, sonra blaupunkt mp3, ve en son da 6000mp3 takmıştım :)

Murat Kavuk tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Şekil itibari ile sizin arabanızdaki ile aynı forma sahip 6000CD'den bahsediyoruz sanırım. Tak çalıştır kullanabilirsiniz. Soketleri aynıdır. Bende focus 1 varken, önce 6000CD, sonra blaupunkt mp3, ve en son da 6000mp3 takmıştım :)

Siz hangisini tavsiye edersiniz

Yanıtlama zamanı:

Blaupunkt en iyisi ama direksiyondan kumanda çalışmaz. 6000mp3'ü bulmak zordur. Bugün ben olsam sony vs tek din bir teyp alırım direksiyon adaptörü ile..

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Blaupunkt en iyisi ama direksiyondan kumanda çalışmaz 6000mp3'ü .bulmak zordur. Bugün ben olsam sony vs tek din bir teyp alırım direksiyon adaptörü ile..

Blaupunkt direksiyondan çalışmazsa bakmaya gerek yok Ford 6000 mp3'ü bulmak zorsa oda iptal O zaman Ford 6000 cd bakalım usb aparatı 5000 veya 6000 cd'ye bağlanıyor mu ? Bağlanıyorsa markası nedir nerden temin edilir fiyat ortalam kaç tl'dir? Anlayan arkadaşlar ilğilenirse sevinirim herkese iyi forumlar

Mithat Şenuva tarafından düzenlendi

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.