Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Navix Nvx 7709 Dhd Navigasyon İncelemem

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Cihazı az önce taktırdım. Fiyatına göre iyi bir cihaz, 1000 TL veya üstü bir para versem acırdım açıkçası.

Ses kalitesi iyi
Seçim yaparken dokunmatiği iyi

Menü kolay

Direksiyondan kumanda gayet iyi çalışıyor, bir problem yok.

Seçim yapıldığında hızı gayet iyi.

Fakaaattt

Dokunmatikte sağa sola yada listeler arasında yukarı aşağı geçiş yaparken sıkıntılı, parmaklar başka yerlere değiyor.

Aldığım yer Gps kartını unuttuğu için navigasyon şu anda çalışmıyor.

Telefon rehberine girince isimler sıralı gelmiyor, bir ayarı olduğunu sanmıyorum ki en kötü özelliği bu. Neye göre sıralandığı belli değil.

Ses en fazla 30 a geliyor, biraz daha yüksek olaydı iyiydi diyorum onun için de.

Resimler az sonra...

PjryGDZ.jpg

FLYHTUg.jpg

yAe351p.jpg

0LdawzL.jpg

dp43AsH.jpg

2KIPuUe.jpg

Usb girişi için de bu boşluğu değerlendirdik

4CW3oPZ.jpg

Klipleri önce avi. sonrada mp4. olarak indirdim ama çoğunu oynatmadı. Hangi uzantı ile indirmek lazım bilen var mı?

Serdar Eryürekli tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Abicim hayırlı olsun. Güzel günlerde kullan. Gönül isterdiki klip hiç oynatma. Kutusunda yazar hangi tür video oynattığı. Yoksa internet sitesinde vardır.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
Konu dışında olduğu için ileti farklı başlık olarak bölündü

Ben diyecektim, başlıkla konu farklı oldu sayemde diye, sen halletmişsin sağ olasın. :)

@Doğan Kurban,

Abi sitesinin kendine hayrı yok, hiç bir şey yazmıyor. Kitapçıkta da video için mp4 demiş, çevirdim ama 25 klipten 3 tanesini oynattı sadece. Wmv deniyorum şimdide.

Serdar Eryürekli tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Ben diyecektim, başlıkla konu farklı oldu sayemde diye, sen halletmişsin sağ olasın. :)

@Doğan Kurban,

Abi sitesinin kendine hayrı yok, hiç bir şey yazmıyor. Kitapçıkta da video için mp4 demiş, çevirdim ama 25 klipten 3 tanesini oynattı sadece. Wmv deniyorum şimdide.

Mp4 ünde çeşitleri var. Format factory programını dene. Orada kullanacağın cihaza göre çeviriyi yapabilirsin.
Yanıtlama zamanı:

O fiyata kaç paket bebek bezi olurdu acaba? :)

Keyifli sürüşler ;)

Yanıtlama zamanı:

Video formatını mpeg I ve mpeg II olarak değiştirin çalışacaktır. O şekil kullanıyorum ben kullandığım tüm ana ünitelerde

Yanıtlama zamanı:

hayırlı olsun

cihaz kapanınca saati göremiyorsun

ben sony daha çok seviyorum hatta bazen navix i çıkarıp sony i taksam mı diye düşünüyorum.

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

güle güle kullanın cihazı ne kadara aldınız satılan bütün cihazların yanında gps kartınımı unutuyolarmış navigazyonu çalıştırabildiyseniz nasıl çalışıyor sıkıntı yoktur umarım çakma çin telefonları gibi bi kalitesi yoksa bende almayı düşünüyorum ekran parlaklık ayarı yapılabiliniyormu

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

güle güle kullanın cihazı ne kadara aldınız satılan bütün cihazların yanında gps kartınımı unutuyolarmış navigazyonu çalıştırabildiyseniz nasıl çalışıyor sıkıntı yoktur umarım çakma çin telefonları gibi bi kalitesi yoksa bende almayı düşünüyorum ekran parlaklık ayarı yapılabiliniyormu

Teşekkürler. 600.00 TL ye aldım, gps kartını da gönderdiler hemen. Sadece şehir içinde 1 kere deneyebildim navigasyonu, gayet güzel çalışıyor. Evet ekran parlaklığı ayarlanabiliyor. Bu fiyata tavsiye ederim ben.

Yanıtlama zamanı:

Hayirli olsun dostum. Gerekli ve kullanisli bi alet [emoji106][emoji4]

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.