Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 201114 yıl comment_24531 2001 model focus 1 aracım var ve buna en uygun tv oynatıcılı teyp arıyorum. Orjinali bu. Bunun yerine tam oturacak bildiğiniz görüntü sistemi varsa yardımcı olursanız sevinirim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 201114 yıl comment_24543 Ölçülerini mm cinsinden verebilirmisiniz acaba ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 201114 yıl Yazar comment_24594 Ölçülerini mm cinsinden verebilirmisiniz acaba ? Ölçülerini yaklaşık 1 saattir arıyorum bulamadım. Benim ölçmem doğru sonucu verir mi verecekse ölçerim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 201114 yıl Yazar comment_24595 Of şimdi birde buna geri vites kamerası Kesinlikle on numara olurda ilk önce bulmamız lazım Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 201114 yıl comment_24729 Sizinölçümünüzlede olur sonuçta standart ölçüler 1 mm 2mm fark etmez cetvelle uzunluk bie genişlik ölçerseniz Bizde uygun modeller konusunda daha rahat öneride bulunabiliriz Tahminimce standart double teypler ile aynı ölçü olması gerekiyor ancak emin değilim o yüzden ölçü istedim Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 201114 yıl Yazar comment_24749 Sizinölçümünüzlede olur sonuçta standart ölçüler 1 mm 2mm fark etmez cetvelle uzunluk bie genişlik ölçerseniz Bizde uygun modeller konusunda daha rahat öneride bulunabiliriz Tahminimce standart double teypler ile aynı ölçü olması gerekiyor ancak emin değilim o yüzden ölçü istedim Tamam ilk fırsatta ölçücem. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 201114 yıl Yazar comment_24750 Focus 1'ler 1.8 DIN'dir.. Teşekkür ederim şimdi bunun üzerine araştırmamı yapacağım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 201114 yıl comment_24758 Ogün F1 teyplerinde yanlış hatırlamıyorsam bir eğim var.Teybin çerçevesinin oturduğu yüzey tam düz değil.Çerçeve kullanmak gerekebilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 201114 yıl comment_24761 Bir çok kişi çerçeveli kullanıyor ince teypleri felanda ama tv li buna özel teyp de yok bildiğim kadarıyla...bi şekilde uydurulması gerek.. 1.8 den küçün olanları Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 201114 yıl Yazar comment_24774 Ogün F1 teyplerinde yanlış hatırlamıyorsam bir eğim var.Teybin çerçevesinin oturduğu yüzey tam düz değil.Çerçeve kullanmak gerekebilir. Evet genelde takılırken falan sorun yaşanıyor. Ama ekranlı özel bişey arıyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 201114 yıl Yazar comment_24775 Bir çok kişi çerçeveli kullanıyor ince teypleri felanda ama tv li buna özel teyp de yok bildiğim kadarıyla...bi şekilde uydurulması gerek.. 1.8 den küçün olanları Sizin dediğiniz 1.8 liği yarın gerekli yerlere de sorcam inşallah umduğum şeyi bulurum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 201114 yıl comment_24780 Benim aldığım cihazda yok yok ve piyasadaki en ucuz cihaz şu anda ve çok memnunum,fiyat 1000 tl idi ama şu anda 1200 civarı falan.Navigasyon olmasın dersen navitech in uygun cihazları var.Buradan bakabilirsin http://www.navitech.com.tr/products.asp?id=5 Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 201114 yıl Yazar comment_24782 Benim aldığım cihazda yok yok ve piyasadaki en ucuz cihaz şu anda ve çok memnunum,fiyat 1000 tl idi ama şu anda 1200 civarı falan.Navigasyon olmasın dersen navitech in uygun cihazları var.Buradan bakabilirsin http://www.navitech....oducts.asp?id=5 Peki bunu F1'e uyarlayabilirmiyiz acaba? Birde hangisi acaba sizin aldığınız onlarca var burda yada hepsini sorsam da olur arayıp. Almışken tam alalım ilerde pişmanlık yaşamamk için navigasyonlu olsun 200 milyon için değer bence. Ekim 4, 201114 yıl Mesut YILDIZ tarafından düzenlendi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın