Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 1 için görüntü sistemi yardım!

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

2001 model focus 1 aracım var ve buna en uygun tv oynatıcılı teyp arıyorum.

post-818-0-61589100-1317636921.jpg

Orjinali bu.

Bunun yerine tam oturacak bildiğiniz görüntü sistemi varsa yardımcı olursanız sevinirim.

Yanıtlama zamanı:

Of şimdi birde buna geri vites kamerası :D

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ölçülerini mm cinsinden verebilirmisiniz acaba ?

Ölçülerini yaklaşık 1 saattir arıyorum bulamadım.

Benim ölçmem doğru sonucu verir mi verecekse ölçerim.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Of şimdi birde buna geri vites kamerası :D

Kesinlikle on numara olurda ilk önce bulmamız lazım :D

Yanıtlama zamanı:

Sizinölçümünüzlede olur sonuçta standart ölçüler 1 mm 2mm fark etmez cetvelle uzunluk bie genişlik ölçerseniz Bizde uygun modeller konusunda daha rahat öneride bulunabiliriz :D

Tahminimce standart double teypler ile aynı ölçü olması gerekiyor ancak emin değilim o yüzden ölçü istedim :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Sizinölçümünüzlede olur sonuçta standart ölçüler 1 mm 2mm fark etmez cetvelle uzunluk bie genişlik ölçerseniz Bizde uygun modeller konusunda daha rahat öneride bulunabiliriz :D

Tahminimce standart double teypler ile aynı ölçü olması gerekiyor ancak emin değilim o yüzden ölçü istedim :)

Tamam ilk fırsatta ölçücem.:D

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Focus 1'ler 1.8 DIN'dir..

Teşekkür ederim şimdi bunun üzerine araştırmamı yapacağım.

Yanıtlama zamanı:

Ogün F1 teyplerinde yanlış hatırlamıyorsam bir eğim var.Teybin çerçevesinin oturduğu yüzey tam düz değil.Çerçeve kullanmak gerekebilir.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ogün F1 teyplerinde yanlış hatırlamıyorsam bir eğim var.Teybin çerçevesinin oturduğu yüzey tam düz değil.Çerçeve kullanmak gerekebilir.

Evet genelde takılırken falan sorun yaşanıyor.

Ama ekranlı özel bişey arıyorum.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bir çok kişi çerçeveli kullanıyor ince teypleri felanda ama tv li buna özel teyp de yok bildiğim kadarıyla...bi şekilde uydurulması gerek.. 1.8 den küçün olanları

Sizin dediğiniz 1.8 liği yarın gerekli yerlere de sorcam inşallah umduğum şeyi bulurum.

Yanıtlama zamanı:

Benim aldığım cihazda yok yok ve piyasadaki en ucuz cihaz şu anda ve çok memnunum,fiyat 1000 tl idi ama şu anda 1200 civarı falan.Navigasyon olmasın dersen navitech in uygun cihazları var.Buradan bakabilirsin http://www.navitech.com.tr/products.asp?id=5

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Benim aldığım cihazda yok yok ve piyasadaki en ucuz cihaz şu anda ve çok memnunum,fiyat 1000 tl idi ama şu anda 1200 civarı falan.Navigasyon olmasın dersen navitech in uygun cihazları var.Buradan bakabilirsin http://www.navitech....oducts.asp?id=5

Peki bunu F1'e uyarlayabilirmiyiz acaba?

Birde hangisi acaba sizin aldığınız onlarca var burda yada hepsini sorsam da olur arayıp.

Almışken tam alalım ilerde pişmanlık yaşamamk için navigasyonlu olsun 200 milyon için değer bence.

Mesut YILDIZ tarafından düzenlendi

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.