Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 201411 yıl comment_269517 Arkadaşlar Er-ol da satılan mercekli far titanium-x teki gibi bi-xenon olabiliyor mu? Bir de ampül h7 zannedersem doğru muyum? Şunu da eklemek isterim, bu işlemi daha önce yapmış olan var mı? Mercekli de olsa Çakma olacak sonuçta... İnsanların gözünü alarak kimseyi tehlikeye sokmak istemiyorum. Philips 4300k düşünmekteyim. Teşekkürler... Ekim 27, 201411 yıl Buğra T. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 201411 yıl comment_269518 evet bi xenon yanlış bilmiyorsam da kit üzerinde geliyor ( tam olarak emin değilim ) far yükseklik ayarın çalışmıyor yanlız bilgin olsun mercek zaten göz almaması için ve ışık verimini arttırmak için çok göz alacağını sanmıyorum ben de kullanıyordum Arkadaşlar Er-ol da satılan mercekli far titanium-x teki gibi bi-xenon olabiliyor mu? Bir de ampül h7 zannedersem doğru muyum? Şunu da eklemek isterim, bu işlemi daha önce yapmış olan var mı? Mercekli de olsa Çakma olacak sonuçta... İnsanların gözünü alarak kimseyi tehlikeye sokmak istemiyorum. Philips 4300k düşünmekteyim. Teşekkürler... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 201411 yıl Yazar comment_269519 evet bi xenon yanlış bilmiyorsam da kit üzerinde geliyor ( tam olarak emin değilim ) far yükseklik ayarın çalışmıyor yanlız bilgin olsun mercek zaten göz almaması için ve ışık verimini arttırmak için çok göz alacağını sanmıyorum ben de kullanıyordum Kit üzerinde gelmiyormuş malesef... Far ayarı düzgün yapıldıktan sonra çalışmasına gerek yok.. Zaten pek kullanmıyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 201411 yıl comment_269521 Far ayarı düzgün yapıldıktan sonra çalışmasına gerek yok.. O zaman her 3 kişi üstünde taşıdığında yeniden far ayarı yapacaksın demek oluyor bu.Arkaya yük bindikçe burun yukarı çıkacaktır bunu da hesaba kat bence. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 201411 yıl Yazar comment_269524 O zaman her 3 kişi üstünde taşıdığında yeniden far ayarı yapacaksın demek oluyor bu.Arkaya yük bindikçe burun yukarı çıkacaktır bunu da hesaba kat bence. Onu hesaba almamıştım işte... Söylemeniz çok iyi oldu.. Spor yay kullandığım için standart gibi bariz çökme olmayacağından pek sorun çıkarmaz heralde? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın